Cookie- og privatlivspolitik


Zepto Zview 42” Full HD

Er du på udkig efter et tv med fuld HD-opløsning, er Zepto Zview 42” virkelig godt til prisen.

Set til:

8.499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Et af de helt store modeord i IT og elektronik branchen lige nu er ”Full HD”, der dækker over tv med opløsningen 1920x1080. Ideen er så, at man når man ser tv vil få et meget skarpere billede med en utrolig detaljerigdom, hvilket for så vidt også er tilfældet for Zeptos nye Zview 42” Full HD tv.

I første omgang virker tv’et meget stort, selv om det ”kun” er 42”. Det skyldes formentlig de sidemonterede højtalere, der får hele apparatet til at virke rigtigt bredt. Det gør måske, at mange vil synes, at det bliver for dominerende.

Til gengæld vil de fleste være positivt overrasket over de indbyggede højtalere, der faktisk giver en ganske fornuftig lyd – endda med en god bas på grund af en indbygget subwoofer.

Når tv’et er installeret (Hvilket i øvrigt er hurtigt og let) kan man så glæde sig over, at billedkvaliteten faktisk er ganske udmærket – i særdeleshed når man tager i betragtning at prisen holder sig på 8499,-!

Med et HD-signal fra en Blu-ray eller HD-dvd afspiller kan man så afprøve det ”fulde” hd-signal – og her dukker det helt fundamentale problem så op; man kan faktisk stort set ikke se forskel på ”almindelig” HD og ”Fuld” HD. Grunden er formentlig, at tv’et simpelthen har overhalet øjets opløsning – sådan forstået at mennesket simpelthen ikke kan opfatte den enorme opløsning. I hvert fald skal man være mere end almindeligt skarpsynet for at kunne se forskel når tv’et, som i dette tilfælde, er 42”. Det vil sikkert forholde sig anderledes med meget større skærme, hvor opløsningen formentlig vil komme til sin ret.

Til gengæld er der en fordel at hente i den høje opløsning hvis man bruger tv’et til at se et pc-signal, for så er der masser af overblik med de mange pixler.
Udover den lidt skuffende oplevelse af den fulde HD-opløsning, er der ikke meget negativt at kommentere på Zepto’s tv; billedet er generelt godt, og den sorte er faktisk ganske sort, hvilket ellers tidligere har været et problem med mange lcd-tv.

Opdateringshastigheden er også ganske udmærket. Udover actionfilm har vi testet tv’et med en xbox360, hvor spillene virkelig ser rigtigt godt ud. Nu er spil, ligesom tegnefilm, taknemmelige på en fladskærm, men når det hele fungerer så godt som det gør her, er det en fornøjelse. Eneste lille betænkelighed er altså, om man betaler for et tv i ekstremt høj opløsning uden reelt at have brug for det. Men hvis du alligevel gerne vil have et tv med fuld HD opløsning, er Zepto Zview 42” Full HD virkelig godt til prisen.

Fakta
  • God pris

  • Fin billedkvalitet

  • God lydkvalitet

  • Nem installation

  • Svært at se forskel på HD og Full HD

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her