Cookie- og privatlivspolitik


Zepto Znote V10a

Fornuftig netbook fra Zepto, der med taske og Office-pakken kan købes til en rigtig god pris.

Set til:

2.599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Zepto har været lidt sløve med at få bygget deres første netbook, men nu hvor de endelig er kommet ind i kampen, må man sige, at det er med en ganske fornuftig pakke.
Godt nok er der ikke meget nyt under solen, hvis man ser på indmaden i Zepto Znote V10a – den efterhånden velkendte processor Atom N270 fra Intel danner kernen og suppleres med 1 GB hukommelse og en harddisk på 160 GB. Det er alt sammen fint, men ikke på nogen måde banebrydende – det er den samme indmad, der sidder i stort set alle netbooks på markedet.

Ydelsen formår sagtens at afvikle de typiske opgaver som internetbrowser og kontorprogrammer. Batterilevetiden er god, selv for en netbook – i vores test holdt Znote V10a i cirka fem timer ved almindelig pc-brug. Udenpå er Znote V10a heller ikke nyskabende, men den er ganske nydelig. Den sorte farve prydes af en kromliste, der giver et afbræk i det seriøse design. Hvis du leder efter et lidt mindre business-agtigt udseende kan du også vælge en hvid udgave.

Der, hvor denne netbook virkelig bliver interessant, er på prisen. For de knap 2.600 kroner får du ikke bare computeren, men også en taske og kontorpakken Office 2007 med en gyldig licens i et år – noget, der kunne koste mellem 600 og 1.000 kroner, hvis du skulle købe det separat. Det gør, at Znote V10a pludselig bliver en rigtig god handel – især selvfølgelig hvis du ikke allerede har en udgave af Office, du må installere på flere computere.

Fakta
  • Lille og let

  • FIn pris

  • God batterilevetid

  • Taske og Office 2007

  • Gennemsnitlig indmad

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her