Cookie- og privatlivspolitik


Zepto Titan

En af hverdagens helte. Zepto Titan er en anelse anonym, men det er en solid slider til lav pris.

Set til:

3.590,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er ikke de tekniske data, der imponerer, når man kigger på danske Zeptos Titan-bærbar. Den har 1 GB ram, en 2 GHz Celeron-processor og blot 80 GB harddisk. Grafik­kortet er et svagt et af slagsen og har delt ram, som betyder, at pc’en ikke for alvor kan bruges til 3D-spil.

Der er de tilslutninger, man kan forvente. Alt er meget basalt, og den bærbare har da heller ikke det mest avancerede design. Når man åbner den, er der til gengæld et stort og godt tastatur, nogle genvejstaster og en god pegeplade. Der er dog ikke webkamera, fingeraftryksaflæser eller andet. Alt i alt er det ikke prangende – men det er prisen heller ikke. Den er lige under 3.600 kroner, og for de penge får du en bærbar, som kan klare alle opgaver i hverdagen. Det vil sige tekstbehandling, regne­ark, internet og så videre. Men ikke avanceret billedbehandling eller 3D-spil.

Til gengæld har du en solid slider, der ikke larmer særlig meget, og som klarer hverdagens opgaver. Vægten er 2,7 kilo. Reelt er batteritiden maksimalt 3 timer – køber du trådløst netværk med for cirka 250 kroner ekstra, skal du regne med at barbere en del af den tid.

Zepto Titan er ikke en bærbar, der imponerer ved første øjekast eller i brug. Men jo mere man bruger den og tænker på den som en billig bærbar til hverdagens opgaver, jo mere mening giver den. En af de største positive overraskelser var i øvrigt, at maskinen var lynhurtig til at vågne fra vågeblus. Den er et godt alternativ til de nye små bærbare – her får du oven i købet en ægte bærbar med Windows Vista Home Premium og en stor skærm.

Fakta
  • God pris

  • Fin byggekvalitet

  • Godt tastatur

  • Ydelse under middel

  • Tung

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her