Cookie- og privatlivspolitik


Zepto Mythos A15

Zepto Mythos A15 er en sjov og lynende hurtig bærbar lige til at tage under armen og med på rejsen.

Set til:

9.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Zepto Mythos A15 er en god og hurtig bærbar. Udseendet nærmer sig det minimalistiske, fuldstændig blottet for genvejsknapper. Eneste detalje, der bryder stilheden, er fingeraftrykslæseren. Men i det gummibelagte hvide kabinet sidder der kraftig indmad.

Zeptoen har en skærm på 15 tommer, men med en opløsning, der faktisk er højere end de fleste 17-tommer-bærbare. Fordelen ved denne opløsning er et højere detaljeniveau – ulempen er, at det kan blive en smule småt på den lille skærm. Her kan det betale sig at afprøve den bærbare i en af Zeptos butikker, inden man køber. Heldigvis er skærmen knivskarp, og farverne er i orden. Til at støtte op om den gode skærm er grafikkortet et meget kraftigt et af slagsen, som kan bruges til spil og tung billed- og videobehandling – i den forbindelse er det praktisk med den store harddisk, hvor der er masser af plads til filerne.

Ydelsen er god, og så bydes der på Blu-ray-drev og de hurtigste netværksstandarder. De eneste få mangler er FireWire og eSATA. Den bærbare kan bestilles på Zeptos hjemmeside, hvor man kan konfigurere den, som man vil – måske er man ligeglad med medfølgende mus og taske og kan nøjes med en mindre udgave af Windows Vista end Ultimate-udgaven – og så er der penge at spare.

Zepto Mythos A15 er en sjov og lynende hurtig bærbar lige til at tage under armen og med på rejsen. Men som erstatning for den stationære ville vi foretrække en større skærm.

Fakta
  • Højeste ydelse

  • Stor harddisk

  • Indbygget Blu-ray-drev

  • God skærm (men lille)

  • Ingen FireWire eller eSATA

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her