Cookie- og privatlivspolitik


Zen Vision: M

Zen Vision: M er en af de bedste multimedia-afspilleren på markedet, men gør dig klar om du har behovet, inden du finder pengene frem.

Set til:

2.700,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Creative har med Zen Vision:M lanceret en 30 GB afspiller, der ganske enkelt imponerer både i kraft af kvaliteter og i rå funktionalitet.

Det ydre design er blevet afrundet og pudset af til en form, der både behager øjet, og samtidig er rar at holde om. Menuer og navigation ligger i direkte forlængelse af Creatives andre Zen-afspillere, men en væsentlig nyhed er knappen til venstre lige under den 2,5 tommer store farveskærm. Denne knap kan du selv programmere funktionen af, alt efter om du har behov for at kunne gå til diktafonfunktionen, FM-radioen eller fotoalbummet med et enkelt tryk.

Kan spille det hele
Zen Vision:M kan, som navnet antyder, både afspille musik, film og vise fotos på den lille skærm, der trods størrelsen er utrolig skarp og klar i farverne du kan nok ikke holde ud at se hele spillefilm på skærmen, selvom de fire timers batteritid ved videoafspilning gør det muligt, men det er en fornøjelse at se nyheder eller tv-serier på farten. Hvis du udelukkende hører musik, er batteritiden 15 timer.

Af smarte detaljer bør nævnes, at afspilleren i forbindelse med musik viser coveret på den CD musikken stammer fra. Med et AV-kabel (ekstraudstyr) kan du afspille film, fotos og musik på et almindeligt fjernsyn.

Der følger desværre ingen dockingstation med afspilleren, derfor skal du benytte et lidt bøvlet plasticmellemstik, når afspilleren skal oplades eller tilsluttes din computer. Til gengæld fungerer overførslen af foto, musik og film fra computeren gnidningsløst, og skulle filmene være i et format, Zen Vision:M ikke umiddelbart kan håndtere, hjælper softwaren med at få det konverteret til noget forståeligt.

Fakta

FAKTA

Zen Vision: M

+ Flot billedkvalitet
+ Nem betjening
+ Masser af funktionalitet
- Ingen dockingstation
- Intet tv-kabel i pakken

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her