Youtube bliver lokal

YouTube er årets opfindelse

Det indflydelsesrige Time Magazine kårer video-siden YouTube til årets opfindelse. "YouTube har ramt noget, som ikke eksisterer på andre forretningsplan", lyder det fra magasinet.

7. november 2006

Man skal have gemt sig under en rigtig stor sten i de sidste par måneder for ikke at have hørt om video-siden YouTube. Under megen presseomtale blev det ekstremt populære site for nylig købt af Google for små 10 milliarder kroner. Der er i øjeblikket stor debat om copyright-problemer med hensyn til de videofiler, som ligger på siden - og så har YouTube i dag mere end 100 millioner filmklip. Desuden er der jo den sjove historie om et amerikansk rørledningsfirma, der dagligt får 70.000 besøgende på dets hjemmeside, fordi siden hedder utube.com.

Men YouTube har også fået megen positiv kritik for at være nyskabende, og nu har Time Magazine, der hvert år kårer årets opfindelse, meldt sig i koret af lovprisere. Time Magazine har nemlig kåret YouTube som årets opfindelse. - YouTube har ramt noget, som ikke eksisterer på andre forretningsplan, lyder begrundelsen fra Time Magazine.

Måske er du interesseret i ...