Cookie- og privatlivspolitik


YouSee Web-tv

YouSee Web-tv er brugervenligt bredbånds-tv. Men vi savner en test/demokanal, og så virker det kun i Danmark.

Set til:

39,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

YouSee tilbyder en bredbånds-tv-pakke bestående af 17 populære kanaler. Der er de sædvanlige DR1, DR2 og TV2, og også de mere eksotiske som fx Zulu, Charlie, MTV, Eurosport og National Geographic Channel. Og hvis man hellere vil se en film, er der også rig mulighed for det. Man kan nemlig leje i omegnen af 350 forskellige spillefilm.

Det kræver en dejlig beskeden indsats, at komme i gang med YouSee Web-tv. Bare gå på hjemmesiden http://webtv.yousee.dk, opret dig som bruger og betal med dankort. Herefter kan man logge ind på samme adresse og se fjernsyn. Det lyder nemt og er nemt! Og det bedste er, at udgiften er gennemskuelig - det koster 39 kroner for at få adgang i 24 timer, 129 kroner for 30 dage, og 327 kroner for tre måneder. 24-timers filmleje koster fra 19 og til 39 kroner.

Når man er logget ind på hjemmesiden, kan man med et enkelt klik vælge, om billedet skal være i bredformat (16:9) eller almindeligt (4:3). Opløsningen på bredformatet er 512 x 288 pixels, og på det almindelige letterbox-format er den 384 x 288 pixels. Løst oversat til centimetermål er billedet omkring 15 x 8 cm på vores 19-tommerskærm - ikke meget, men så er det fint, at man kan vælge at se det i fuldskærm. Her er detaljerne selvfølgelig lidt grove i kanterne.

YouSee oplyser, at der minimum skal en 1Mbit bredbåndsforbindelse til, men anbefaler 2Mbit for den bedste oplevelse. Vi testede Web-tv på en 8Mbit-forbindelse, og her blev alle kanalerne naturligvis vist flydende og skarpe. Vi kunne endda have fire Internet Explorer-vinduer åbne med en kanal kørende i hvert vindue, uden nogen hakken eller udfald i hverken billede eller lyd.

Det eneste, vi savner, er en decideret test- eller demokanal. For i tilfælde af at pc'en eller bredbåndsforbindelsen ikke kan "trække" YouSee Web-tv, finder man først ud af det, når der er betalt. Og så vil vi lige gøre opmærksom på, at det udelukkende er i Danmark, at Web-tv virker. På teknikken fungerer YouSee Web-tv i skrivende stund kun med Internet Explorer version 6 og derover. Men YouSee oplyser, at det på sigt også vil understøttes med browserne FireFox og Opera.

Fakta

YouSee Web-tv

  • Nemt at komme i gang med

  • Fungerer glimrende

  • Mulighed for filmleje

  • Virker kun i Danmark

  • Ingen test/demo-kanal

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her