Cookie- og privatlivspolitik


YouSee HD-boks med harddisk

God pris og nem betjening er ikke nok, hvis de HD-programmer, der er salgsargumentet, hakker.

Set til:

0,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

YouSees første harddisk­optager, som egentlig er fra Samsung, er en boks, der uden besvær kan give dig adgang til high definition-tv-kanaler, og som har en indbygget harddisk til at gemme optagelser på.

Og det skal YouSee have ros for. Boksen er nem at sætte op og betjene, og den bibeltykke elektronikmanual på 17 sprog er erstattet af en letfattelig folder på dansk. Kanalerne finder den selv, og optagelser foregår via et detaljeret tv-program, som vi kender det fra ugebladene. Når du med et tryk har sat et program til optagelse, bliver al informationen og en sammenfatning af handlingen også gemt, så du er aldrig i tvivl om, hvad du har optaget. Vi har ikke prøvet en harddiskoptager, der var nemmere.

Det havde dog været rart med en fyldestgørende manual, for desværre er der en del tekniske mangler: HD-programmer, der hakker. Programmer, der bliver gemt uden undertekster. Funktioner nævnt i folderen, der ikke virker. Og så en række valg, man kan undre sig over. Vil man fx optage fra et tidspunkt til et andet, så klipper maskinen det op i enkeltprogrammer. Kører et program over tid, så bliver det klippet i stykker, fordi maskinen retter sig efter tidspunktet i programguiden. 37 af de 160 GB på harddisken er gemt til tidsforskydning, altså muligheden for pause i direkte tv. Og det er smart. Men det gemte slettes, hvis man skifter kanal. Værst af alt er, at man ikke kan springe i udsendelser, men kun kan spole med en ualmindelig sløv spoleknap. Stopper man halvanden time inde i en film for at se den færdig en anden dag, skal der spoles i mere end et kvarter for at nå frem igen.Desuden kan man ikke gemme programmer permanent, der er ingen indbygget dvd, og USB-stikket på bagsiden er deaktiveret. De tekniske mangler skæmmer, og program-udvalget er lidt pauvert. Til gengæld er prisen lav, betjeningen nem, og flere af fejlene kan udbedres med softwareopdateringer, som angiveligt er på vej.

Fakta
  • God pris

  • Problematisk timeshift

  • Sparsom manual

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her