Cookie- og privatlivspolitik


XEROX XM7-24W

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Set til:

2.585,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Denne Xerox-skærm er stor og tung. En glasplade foran selve LCD-skærmen bidrager godt til vægten, og en tung metalfod sørger for, at skærmen står godt på bordet. Vippefunktionen er til gengæld lidt besværlig. Det er bedst at finde den rigtige position og så stramme de to skruer bagpå. Vipper man tit sin skærm, er det upraktisk.

Glaspladen i front beskytter nok skærmen, men til gengæld reflekterer den lys i baggrunden og er modtagelig for fingeraftryk. Opløsningen på 1920 x 1200 pixels er helt i top, og formatet er lidt højere end de fleste, hvilket giver lidt ekstra skærmareal.

Skærmen har ingen digital videoindgang. Da skærmen er forholdsvis dyr, er der kun én ting at sige om det: Det er for dårligt. Resultatet viser sig også tydeligt i billedet: Det er ikke helt skarpt, og der er små skygger i varierende farver omkring bogstaver og andre sorte detaljer. Tilmed er farvebalancen dårlig. Den er tydeligt alt for blå, og målingen bekræfter det i højeste grad. Lysstyrken er til gengæld imponerende, og skærmen vil være god på stærkt belyste steder. Men der er problemer med at gengive sort.

Skærmen har et højt strømforbrug. Det kan reduceres ved at dæmpe lyset. Desværre via en menu, der er sløv og nørklet. Og den ellers grundige manual leveres ikke på dansk. De indbyggede højttalere er gode. De kan ikke erstatte et rigtigt højttalersæt, men til lyd, tale og lidt baggrundsmusik er de brugbare.

Konklusion
Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem. Lysstyrken gør skærmen velegnet til montering på en væg i en butik, men til film og hjemmebrug falder den igennem.

Fakta
  • Solid kvalitet

  • Meget lysstærk

  • Højt strømforbrug

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Acoustic Lab Zeta Matched 2.0

Acoustic Lab Zeta Matched 2.0

Zeta Matched 2.0 er flotte velspillende højttalere til en fornuftig pris.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her