Cookie- og privatlivspolitik


Xerox XAP 192i

En flot, stor og hurtig skærm til både billedbehandling og spil. Bedst, hvis du har brug for pivot-funktionen.

Set til:

3.899,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Xerox XAP 192i er en stor flot 19-tommers fladskæm i luksusklassen. Skærmen henvender sig især til professionelle brugere, der fx laver desktop publishing, men udseendet er så lækkert, at den sagtens kan finde vej til private hjem også.

Forsiden af skærmen er lavet i sort højglanspoleret plast, og knappanelet er diskret indfældet i en smal aluminiumsstribe langs skærmens underkant. Det ser elegant ud på en måde, der vil passe lige godt på et chefskrivebord og på en spille-pc. Spillerne vil også sætte pris på den hurtige reaktionstid, som er så lav som 8 millisekunder.

Skærmen kan pivoteres (roteres), så man med et snuptag kan vende billedet på højkant og arbejde med hele tekstsider.

Begrundelsen for at vælge en 19-tommers skærm frem for en 17-tommers skal dog ikke være højere opløsning. Skærmen klarer nemlig de samme 1280 x 1024 punkter som de mindre modeller. Alt ser blot større og flottere ud. Det er lækkert, hvis du fx laver billedbehandling eller ser tv på skærmen.

Hvis skærmen skal bruges til professionel billedbehandling, er det vigtigt, at farverne står helt præcist på skærmen. Det plejer at være en af de sværeste opgaver for en fladskæm. Xerox-skærmen klarer testen godt. Farvebalancen skifter en anelse, når man flytter hovedet, men langt mindre end på billigere skærme.

Skærmen kan tilsluttes til både digital DVI og almindelig VGA. Der er desuden indbyggede højttalere. Skal du høre mere end blot Windows-lydene, får du dog brug for et sæt løse højttalere, for lyden er i samme tyndbenede kvalitet som på de fleste bærbare pc'er.

Fakta

FAKTA

Xerox XAP 192i

+ Flot design
+ Kan roteres
+ Lynhurtig
- Kun 1280 x 1024 punkter
- Dyr

Inter-Data oplyser nærmeste
forhandler på
tlf.: 86 81 16 16.

Distributørens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her