Cookie- og privatlivspolitik


Xerox Phaser 6280DN

Printeren fra Xerox hører ikke til de billigste, men den har hastighed, kvalitet og kapacitet til et helt kontor.

Set til:

4.900,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det første indtryk af Xerox Phaser 6280DN er størrelsen. Den er stor, også sammenlignet med andre farvelasere, og man bør være to mand til at pakke den ud.

Forberedelsen til brug er nemmere end med de fleste andre farvelasere, og et stykke pap oven på printeren viser hvordan. Lågen åbner fint og blødt ind til farve­patronerne, der allerede sidder på deres pladser. Man skal blot tage dem ud, bryde forseglingen og sætte dem ind igen. Her bør man dog passe på ikke at røre ved tromlerne. Ud over det er der blot et stykke pap og et stykke tape at fjerne – fint.

Printeren har tilslutning både via netværk og USB-kabel. Men i kassen leder man dog forgæves efter et USB-kabel. Der er til gengæld to elkabler i god kvalitet. Når maskinen er tilsluttet og man lægger papir i, kommer der et prøvetryk med det samme, så man kan se, at alt er i orden. Og så er den klar. Og mon ikke den er klar! Printeren sender farvetryk ud med med 25 sider i minuttet, 30 i sort-hvid. Det kan man dårligt ønske sig hurtigere, og kvaliteten er fremragende.

Teksten er skarp, grafikken i orden, og selv svære fotoopgaver klarer den fint. Resultatet er dog mere grynet end fra en blækprinter, men det må man forvente med laserprinterens lavere opløsning.

Skriver på begge sider
Andre hurtige farvelasere har problemer med at styre farverne – det er ikke tilfældet her, hvor både nuancer og farveforløb er i orden. Som en ekstra bonus kan denne printer skrive på begge sider af papiret (dupleks). Det går lidt langsommere, men er uhyre praktisk. Har man ikke brug for dupleks-muligheden, kan man dog få en model uden og spare 1.200 kroner.

Printerens betjenings­panel er logisk og overskueligt, og det lille display viser løbende, hvor meget toner der er tilbage. De medfølgende tonerpatroner rækker ifølge producenten til 2.200 farvesider eller 3.000 sort-hvid-sider. Køber man højkapacitetspatroner, bliver sideprisen cirka en krone for farvesider og 20 øre for sort-hvid-sider, hvilket er i den lave ende sammenlignet med andre printere.

I det hele taget er der ikke meget at udsætte på denne printer. Det skulle da lige være den lidt billige plastik til kabinettet. Printeren er ikke en af de billigste, man kan få, men den er lynhurtig, skriver flot og har en fornuftig økonomi i det lange løb.

Fakta
  • Nem opsætning

  • Høj hastighed

  • Flot kvalitet

  • Dupleks

  • Fornuftig økonomi

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her