Cookie- og privatlivspolitik


Xbox 360 – 250 GB

Microsofts spillekonsol, Xbox 360, har især på én måde skilt sig ud fra konkurrenterne – den larmer, og den larmer meget

Set til:

1.899,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Men det er slut med den netop lancerede 250-GB-model, der ud over at have fået et mere moderne design i en blank sort finish også har en langt bedre luftgennemstrømning end de tidligere modeller. Det betyder, at lydniveauet i vores målinger er faldet fra ca. 55 decibel og ned til 32 decibel.

Når konsollen ikke længere er så lydmæssigt markant i stuen, giver det pludselig også bedre mening at bruge den som Windows Media Center Extender. Så den foruden at spille spil trække pc’ens video- og lydfiler ind på stuens fladskærm – man kan også fjernstyre tv-tuner og optagelser, hvis pc’en har det – eller blot benytte sig af muligheden for at leje film online eller gå på Facebook fra sofaen (kræver dog et Guldabonnement til 49 kr./md.).

Internetadgang er også gjort nemmere af, at Microsoft i den nye model har indbygget trådløst netværk med understøttelse af den hurtige 802.11n-standard, så det med en tilsvarende hurtig trådløs router fint kan lade sig gøre både at streame film og spille online, uden at der skal endnu flere kabler ind i stuen.

Den sidste nok så vigtige nyhed i Xbox 360 får forhåbentlig kun de færreste behov for: den indbyggede temperaturmåler. Denne skal sikre, at konsollen selv advarer, hvis den er ved at blive for varm og bør slukkes for at undgå skader på hardwaren.

Fakta

• Tilslutning: Komponent,
komposit, HDMI
• Netværk: Lan, Wi-Fi (802.11n)
• USB-porte: 5 stk.

  • Næsten lydløs

  • Indbygget Wi-Fi

  • God netværksafspiller

  • 250 GB harddisk

  • Intet Blu-ray-drev

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her