Cookie- og privatlivspolitik


Xara Xtreme Pro

Masser af gode muligheder for at være kreativ, men XARA XTREME PRO er dyrt.

Set til:

1.199,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det første indtryk, Xara Xtreme Pro giver, er, at dette tegneprogram er ligeså overskueligt som Windows' indbyggede Paint. Med sine store tydelige ikoner og den simple brugerflade er det ekstremt nemt at finde rundt i, og den øvede pc-tegner vil gennemskue basisfunktionerne lynhurtigt. Men under den lidt primitive overflade lurer et potent kreativt værksted, hvor man bl.a. kan lave avanceret billedbehandling, flash-animationer til hjemmesiden, 3D-billeder og grafisk layout.

Udover at programmet giver masser af muligheder, er noget af det bedste, de mange demonstrationsvideoer som medfølger, og på producentens hjemmeside kan man i øvrigt finde mange flere. De viser, på bedste pædagogiske facon, hvordan man bruger de mange forskellige funktioner og giver oven i købet en eminent god forståelse for, hvordan de professionelle grafikere arbejder - man bliver ligefrem klogere af at se dem! Desværre findes videoerne og programmet kun på engelsk, men det skal nævnes, at videoerne er nemme at forstå. Talen er tydelig og langsom.

Programmet er mangfoldigt men prisen er høj. Heldigvis kan man gå på producentens hjemmeside og hente en prøveversion, som man kan installere på pc'en og bruge i 30 dage, inden man beslutter sig for at købe.

Fakta

Xara Xtreme Pro

  • Brugervenligt og intuitivt

  • Demonstrationsvideoerne

  • Mange gode funktioner

  • Findes ikke på dansk

  • Prisen er i overkanten

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Hvis man er inden for rækkevidde af en tv-sender og har en rimelig kvik computer er Pinnacle PCTV nano stick ultimate en fiks genvej til at se tv på sin pc.

Læs mere

Free Loader

Free Loader

Når det virker, er det suverænt, men vi kunne fx ikke oplade en LG-mobiltelefon.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her