Cookie- og privatlivspolitik


X-FI Fatal1ty

Et sublimt lydkort, der giver en forbedring af musik, film og spil, som er øjeblikkelig hørbar for enhver.

Set til:

1.499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Creative har i årevis stået på toppen af markedet for lydkort som opfinderen af den standard, alle andre har kopieret. Desværre for dem, er positionen stille og roligt blevet undermineret, af at alle bundkort nu om dage har indbygget surround-lyd. Hvorfor skulle man så købe et separat lydkort?

Creative har ofret formuer på at udvikle og markedsføre X-FI-serien af lydkort, der skal overbevise os om, at onboard-lyd bare ikke er nok. Og resultatet er overbevisende.

Har man en gang hørt sin musik udsat for X-Fi's 24-bit Crystalizer, så er det svært at vende tilbage. Forskellen er minimal, men dog hørbar, hvis man afspiller en cd. Men lyd fra computeren selv, fx alle ens MP3-filer får et imponerende lydboost, når Creatives lydkort har haft dem under behandling. Det virker nærmest som magi, at et lydkort kan forbedre en dårlig komprimeret lydfil, men det er ikke desto mindre tilfældet. Forskellen er mærkbar og X-FI-lyden har meget mere fylde og flere detaljer.


Afspilning af surroundlyd er også en af X-FIs stærke sider. Specielt i hovedtelefoner. Ser man film eller spiller man spil, hvor lyden er i 3D-surround, så kan X-FI snyde ørene så grundigt, at surroundeffekterne imponerer gevaldigt i et par almindelige stereohovedtelefoner. Man kan simpelthen høre gevaldig forskel på for, bag, højre, venstre og det er faktisk kun lyde der er oppe eller nede, der kan være lidt diffuse.

Alle X-FI-kortene har den imponerende 24-bits Crystalizer, en processorkraft på højde med en ældre Pentium 3 (hvilket aflaster pc'ens CPU) og imponerende lyd.

Det noget dyrere X-FI Fatal1ty har tilligemed 64 MB RAM, der særligt i spil, kan give et hastighedsboost. Derudover får man en god fjernbetjening og en indstiksenhed til fronten af pcen med volumenknapper og de mest nødvendige stik. Spiller man ikke spil, kan man spare rammen væk og købe X-FI Platinum og er man ligeglad med fjernbetjening og lettilgængelige stik, så er svaret X-FI Xtreme Music.

Kun dem der er helt ligeglade med god lyd på deres pc, kan ignorere X-FI helt og holde sig til den indbyggede lyd.

Fakta

Fakta

X-FI Fatal1ty

+ 3D lyd i hovedtelefoner
+ Forbedrer MP3
+ Nemt at betjene
+ Forøger hastighed på spil
- Det er dyrt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her