Cookie- og privatlivspolitik


World Series of Poker

En gennemkommercielt forsøg på at tjene penge på et populært spil og semikendte navne, der dækker over et rystende ringe spil.

Set til:

225,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det kan ikke komme bag på nogen, at Poker er hot lige nu. Så meget at Activision må have frygtet, at hvis de ikke sendte deres spil på gaden nu, så var folk gået over til bridge eller canasta inden firmaet kunne lave sin dyre satsning færdig.

Det er den eneste tænkelige forklaring på, hvorfor et firma vælger at betale for en officiel licens og så sender så elendigt et spil på gaden.

Internettet bugner af steder man kan spille poker, og alle sammen har muligheden for at man kan spille for sjov gratis. Og de er alle bedre end dette fuldpris spil! En af fordelene med et spil, hvor pcen er din modstander er at en god programmør kunne lave simulerede spillere, der ikke spillede så tilfældigt som onlinemodstandere, der kun spiller om legetøjspenge.

Desværre spiller de virtuelle pokerhajer ofte med hovedet under armen og det er umuligt at spore nogen reel forskel i spillet på de tilfældige modstandere, der blot har et fornavn, eller de rigtige WSOP-spillere, som Activision har fået lov at bruge.

Ser man WSOP på tv, kan man genkende de forskellige stjerner, men udover en grafisk forskel er de helt ens. De har samme bizarre spillestil og de samme standardanimationer når de vinder hænderne løftes til sejr, hvad enten de lige har vundet med to ottere eller har besejret den siddende verdensmester med et es-flop på The River.

Grafikken er kedelig og lyden er direkte håbløs med to åndede kommentatorer der gladelig gentager samme frase otte gange i træk rundt om bordet og desuden kommer med kommentarer, der er så tilfældige, at de ikke afspejler spillet.

De gratis spil på internettet er i sagens natur små, da de skal kunne downloades hurtigt, her kunne man havde valgt at fylde en hel cd med god lyd, spændende grafik og som i andre sportsspil kunne man måske bruge de millioner af dollars man vinder, til at købe sjovt udstyr mellem runderne.

WSOP er et af de spil man masochistisk fortsætter med at spille for at opdage den skjulte lomme af godhed, der må være et sted - men nej, det er faktisk bare så dårligt.

Fakta

Fakta

World Series of Poker

  • Retarderede modstandere

  • Ingen afveksling

  • Kan ikke spole, når de andre spiller videre uden dig

  • Dårlige animationer

  • Går ned hver halve time

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her