Cookie- og privatlivspolitik


Wireless Laser Notebook Mouse

Nydelig, funktionel og billig mellemstørrelses-mus til bærbare computere. Behagelig at bruge - men kom ikke for langt væk fra pc'en.

Set til:

350,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er næsten et særsyn at se en mus, der hverken står Logitech eller Microsoft på. Men der er heldigvis stadig andre, der kan være med.

Targus Wireless Laser Rechargeable Notebook Mouse er en lille lommevenlig mus til bærbare pc'er. Musen er ikke den mest kompakte, der er set. Til gengæld ligger den forholdsvis normalt i hånden. Designet virker eksklusivt, med en lækker silkeagtig overflade og et halvgennemsigtigt rullehjul, så musen virker dyrere, end den faktisk er. Der er kun det nødvendige antal knapper: To. Musen leveres med en lille fløjlspose, så den er beskyttet, når den bliver smidt i tasken sammen med den bærbare pc.


Targus-musen er optisk, med laseraflæsning. Det sikrer en god præcision, også på besværlige overflader, som glas, lak og rent sort. Det lykkedes heller ikke at finde en overflade, som fik musen på glatis. Til gengæld mistede den ret let kontakten med senderen, hvis der kom for mange faste genstande imellem mus og sender, også selv om der alt i alt kun var en halv meter mellem de to.

Der er ikke noget mere sløvt end en trådløs mus uden batterier. Men her scorer Targus point. For ikke blot er batterierne genopladelige, musen kan også bruges, imens batterierne lades op. Opladning sker nemlig ved hjælp af et USB-kabel. Man må blot finde sig i, at der er en ledning på ens trådløse mus, imens den lader op.

Alt i alt er den lille Targus-mus en behagelig og uprætentiøs rejsekammerat til bærbare pc'er.

Fakta

FAKTA

Targus Wireless Laser Rechargeable Notebook Mouse

+ Smart opladningssystem
+ Kører på alle overflader
+ Eksklusivt udseende
- Kort rækkevidde
- Kun to knapper

Targus Danmark henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 33 93 44 46

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her