Cookie- og privatlivspolitik


Wireless-G Internet Video Camera WVC54G

Dette halvdyre kamera er ikke det bedste, når det kommer til billedkvalitet, men netværksfunktionen er smart. Køb det, hvis du skal bruge overvågning, der skal fungere uafhængigt af en pc.

Set til:

1.500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Her er et kamera, der som ikke tilsluttes med USB-kabel. I stedet kobles det på dit netværk enten trådløst eller med et kabel og er så tilgængeligt fra alle dine computere også på samme tid.

En CMOS-sensor gør, at billedkvaliteten i Linksys billigste model er blandt testens dårligere. Ikke direkte ringe og med en udmærket evne til at lave brugbare billeder i halvdårligt lys, men heller ikke rigtig godt. I fuldstændigt mørke er der ikke noget at komme efter, så selv om der er en bevægelsessensor, må du håbe på, at tyvene medbringer lys. Til gengæld kan kameraet selv sende en e-mail, når det registrerer bevægelse. Der er en udmærket indbygget mikrofon og mulighed for at tilslutte en ekstern.

Du kan se kameraets billeder fra enhver computer på netværket, enten via det medfølgende program eller ved blot at åbne adressen i Internet Explorer. Men du kan ikke optage det viste uden at bruge programmet. Du kan også kun indstille kameraet ad denne vej desværre har det ingen motor, og optagevinklen på 57 grader er verdens bedste. Vil du se gennem kameraets øje fra en pc fra et andet sted på kloden, skal kameraet have en fast IP-adresse. Det klarer et medfølgende program med en simpel opsætning og en betalingsservice, hvor det første år er ganske gratis. Dernæst koster det knap 150 kroner årligt.

Fakta

Linksys Wireless-G Internet Video Camera WVC54G

Nærmeste forhandler oplyses af Linksys på tlf.: 80 40 49 59

  • Nemt at sætte op

  • Gode programmer

  • Bevægelsessensor

  • Internetkamera

  • Dårlig opløsning

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her