Cookie- og privatlivspolitik


Western Digital WD VelociRaptor (WD3000GLFS)

Prisen virker måske lidt voldsom for en harddisk på kun 300 GB, men i forhold til andre 10.000 RPM-harddiske er den faktisk rimelig.

Set til:

1.849,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Western Digital VelociRaptor er tekniknørdens interne drømmeharddisk med køleribber, ekstrahurtig dataoverførsel og en vanvittig lang levetid. En glimrende partner der pepper pc'en en smule op og som egner sig rigtig godt til lyd- og videoredigering og andre opgaver, hvor filerne har det med at vokse sig store og uhåndterlige.

Fidusen med VelociRaptor-harddisken er, at den er hurtigere end de almindelige harddiske. Hvor de almindelige kører med 5400 eller 7200 RPM (omdrejninger i minuttet), drøner VelociRaptor af sted med 10.000 RPM. Og forskellen kan mærkes. Vores almindelige 7200 RPM-harddisk var 8 minutter om at flytte 125.000 små filer (ca. 2 GB i alt), og Velociraptor var kun 5 minutter om samme opgave. Ved større filer var fordelen endnu mere mærkbar, og her oplevede vi, at VelociRaptor var over dobbelt så hurtig til at læse og skrive.

Selve harddisken er en 2,5-tommer-harddisk, som er den type, der sidder i bærbare pc'er. Men den er monteret på en 3,5-tommer køleprofil og passer udelukkende i stationære pc'er. Den er støjsvag og kunne stort set ikke høres, selv når den læste og skrev.


Prisen på 1.849 kroner kan virke lidt voldsom i forhold til kapaciteten på kun 300 GB, men det handler også om stabilitet. Producenten oplyser, at harddiskens MTBF (mean time between failure løst oversat til tid inden den går i stykker) ligger på 1,4 millioner timer - altså omkring 160 års uafbrudt oppetid.

Fakta

Western Digital WD VelociRaptor (WD3000GLFS)

  • Hurtig i optrækket

  • Larmer ikke

  • Rimelig pris

  • Lang levetid

  • Medfølgende SATA-kabel

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her