Cookie- og privatlivspolitik


Western Digital My Book

En solid ekstern harddisk med god hastighed, eSATA-tilslutning og masser af plads til en fornuftig pris.

Set til:

1.389,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Ordet “terabyte” (1.000 gigabytes) kan måske lyde som noget fra en fjern fremtid, men priserne på harddiske falder så hurtigt, at terabyte meget snart bliver en lige så naturlig del af sproget, som megabyte og gigabyte er det i dag.

Western Digitals eksterne harddisk My Book Home Edition leverer en 1 terabyte plads til alle de filer, der fylder op på den indbyggede harddisk i pc’en, eller måske til sikkerhedskopi af alle dine vigtige dokumenter.

Det medfølgende program til sikkerhedskopiering er effektivt og meget nemt at lære at bruge. Når først man har installeret og indstillet det, kan det automatisk tage kopi af dine vigtige dokumenter med jævne mellemrum.

En terabyte (TB) lyder måske lidt overdrevet, men hvis man fx har et digitalt videokamera, kan man hurtigt løbe tør for plads til ferie­filmene, hvis man kun har en 160 GB harddisk i computeren. My Books hastighed ligger lidt over gennemsnittet for andre eksterne diske i denne prisklasse. Og så var det en stor glædelig overraskelse at finde et eSATA-stik på bagsiden af den. Det gør det muligt at tilslutte den til computeren med samme hastighed som en intern disk, hvis altså bare din computer også er i besiddelse af et eSATA-stik.

Vi var positivt overraskede over, at disken næsten ikke kunne høres, når vi brugte den. Nogle eksterne harddiske har desuden en tendens til at blive meget varme, hvis man bruger dem i længere tid, men det var slet ikke noget problem med My Book Home Edition. For øjeblikket er prisen pr. gigabyte lidt højere, hvis du køber en disk på 1 TB, end hvis du investerer i en mindre ekstern disk på fx 500 GB, men priserne på 1-TB-diskene falder hurtigt, så det er kun et spørgsmål om tid, før denne størrelse vil være det mest almindelige.

Disken er solidt bygget og virker diskret på skrivebordet. På højkant fylder den ikke mere end en klipse­maskine.

Fakta
  • Masser af plads

  • Hurtig

  • Støjsvag

  • Gode tilslutningsmuligheder

  • Solidt bygget

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her