Cookie- og privatlivspolitik


WD TV Live

Western Digitals mediestreamer fylder ikke alverden, og den larmer slet ikke. Så snart den er sluttet til fladskærmen med et HDMI-kabel, er der adgang til videofiler, billeder og musik fra netværket.

Set til:

800,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det nemmeste er dog at smide filer på en USB-nøgle og lade WD TV Live trække indholdet herfra. Hvis man kobler boksen på netværket, får man til gengæld adgang til alle de mediefiler, der deles over dette. Der er kun mulighed for netværkstilslutning med kabel. Når først forbindelsen er på plads, så tjekker WD TV Live om der skulle ligge firmwareopdateringer klar, og nok så vigtigt leder den efter netværksharddiske eller computere med mediefiler.

Antallet af filtyper og codecs (sofware til afkodning af video), som er understøttet, er overvældende, og billedet er flot i fuld HD. Enheden kan også via internettet få forbindelse til fotosiden Flickr samt til YouTube. Her er det lidt besværligt at søge efter videoklip, men det fungerer fint sammen med en allerede etableret brugerkonto og de favoritter og kanaler, der er tilknyttet en sådan. Selve menusystemet er meget brugervenligt.

Det er nemt at navigere rundt mellem de forskellige indholdskilder, og systemet reagerer hurtigt. Den medfølgende fjernbetjening er ligeledes enkel og funktionel, men også lille og bygget i en lidt billig plastikkvalitet.

Fakta

• USB-porte: 3
• Video: AVI (Xvid, AVC,
MPEG-1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC,
MPEG-1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T
(MPEG-1/2/4, AVC, VC-1),
MP4/MOV (MPEG-4, h.264),
M2TS, WMV9
• Lyd: MP3, WAV/PCM/LPCM,
WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/
AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS
• Undertekster: SRT, ASS, SSA,
SUB, SMI

  • Enkel brugerflade

  • Understøtter mange formater

  • Lydløs

  • Meget nem at bruge

  • Intet trådløst netværk

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her