Cookie- og privatlivspolitik


WD ShareSpace

Vi savner blandt andet at kunne benytte netværksharddisken som centralt multimedielager.

Set til:

3.429,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

WD ShareSpace er Western Digitals bud på en netværksharddisk. Den testede version er udstyret med to harddiske og en samlet kapacitet på to terabytes, som så kan sættes til at fungere i henholdsvis RAID 0 eller 1, alt efter om det er fart eller datasikkerhed, der er i fokus. WD ShareSpace findes også i versioner med kapacitet på fire og otte terabytes, der begge understøtter RAID 5 og dermed kombinerer fart og datasikkerhed. Prisen for fire terabytes ligger et par tusinde kroner højere end den testede model.

Uanset netværksharddiskens kapacitet er der plads til fire harddiske i kabinettet. Ophænget af diskene skal overtales lidt, før det giver slip – men da der alligevel ikke er understøttelse af Hotswap, skal hele systemet slukkes, før en harddisk kan udskiftes.

Det er enkelt at tilgå netværksharddiskens brugerflade, som er indrettet med både basale og avancerede menuer, og der bliver hurtigt brug for sidstnævnte, hvis der skal opsættes fx brugerrettigheder og nye mapper. Der er desværre ikke understøttelse af deling af mediefiler (UPnP), og WD ShareSpace er derfor ikke meget bevendt som centralt multimedielager i hjemmet. Men med i alt tre USB-porte er det i stedet nærliggende at tilslutte en printer via netværksharddisken, så den er tilgængelig for alle pc’er på netværket.

Fakta
  • Nem opsætning

  • Enkel brugerflade

  • Tre USB-porte

  • Understøtter ikke UPnP

  • Understøtter ikke Hotswap

Producentens hjemmside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her