Cookie- og privatlivspolitik


WD My Book World Edition 1.5TB

Hvor det for få år siden kunne være en lang og besværlig proces at få en netværks­harddisk i drift, så er det nemt og hurtigt i dag

Set til:

1.400,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er denne nye My Book World Edition fra WD et godt eksempel på. Du sætter den via netværkskabel til din router, og så er du stort set kørende. Der følger programmer med, så du kan styre adgang, backup og lignende. Men dybest set kan du bare sætte den til, installere den medfølgende driver, og få minutter efter at du pakkede den ud, er den på netværket. Du kan nu overføre dine filer eller hente fra drevet blot ved at hive filerne til og fra mapperne ligesom med en almindelig ekstern harddisk. Disken har i øvrigt også mulighed for USB-tilslutning. Netværks­hard­disken fungerer i praksis helt uproblematisk, og hastigheden er god. Skal du overføre meget store filer, kan du sætte USB-kabel til for at øge hastigheden, men ellers kan det faktisk lade sig gøre at streame video trådløst fra My Book, hvis du har et hurtigt trådløst 802.11n-netværk.

Den 1,5 terabytes store disk består faktisk af to harddiske i såkaldt RAID, så de fremstår som en. Og den store lagerplads betyder, at den er oplagt til familien, der har behov for at have fælles mapper til musik, billeder og film. Fidusen er, at det er let at lave personlige mapper, som kun den enkelte bruger har adgang til, samt fælles mapper, hvor hele familien har adgang.

Disken går selv i strømbesparende tilstand, når den ikke bruges, og er lynhurtig til at starte op igen, når du har brug for den. Den er stort set støjfri, så den kan også stå fremme, hvis man har behov for det.

Fakta

• Type: NAS
• Størrelse: 1,5 terabytes
(1.500 gigabytes)
• Tilslutning: Ethernet
(Gigabit) og USB 2.0
• Systemkrav:
Windows XP, Vista, 7
• Dimensioner:
173 x 147 x 58 mm

  • Stor lagerplads

  • Let at bruge

  • Støjsvag

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her