Cookie- og privatlivspolitik


WD Livewire

Hjemmets trådløse netværk kan være nok så fantastisk.

Set til:

750,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Men hvis hverken spillekonsollen eller stuens fladskærm har trådløs forbindelse, så er der normalt ikke andet for end at trække netværkskabler gennem huset, eller benytte de strømkabler, der allerede ligger i væggene, til at forlænge det almindelige netværks rækkevidde.

Western Digitals løsning adskiller sig fra lignende løsninger ved, at de to komponenter i systemet hver er udstyret med fire netværksporte. Den ene enhed skal tilsluttes direkte til et strømstik i nærheden af hjemmets router, og et aktivt netværks­kabel skal forbindes til den ene af enhedens fire porte. Det giver tre ekstra netværksstik, som med fordel kan benyttes til tilslutningen af fx en netværksharddisk eller andet udstyr, som planlægges tilgået via systemets anden enhed.

Den anden enhed skal så tilsluttes et andet strømstik, og så er der fra de fire netværksporte direkte adgang til hjemmets netværk, dets tilsluttede enheder og internettet. Den opgivne hastighed ligger på op til 200 Mbit/s, men i realiteten er den ofte meget mindre. Det afhænger meget af strømkablerne i huset. Vi havde i vores test hverken problemer med at komme på nettet, spille online via PlayStation 3 eller streame film fra hjemmekontorets computer til fjernsynet i stuen.

Fakta

• Mål (h x d x b): 3 x 12 x 9 cm
• Vægt: 190 gram

  • Enkel opsætning

  • Sikkerhed i top

  • God netværkshastighed

  • Korte strømkabler

  • Ikke til forlængerledning

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her