Cookie- og privatlivspolitik


Warhammer Online: Age of Reckoning

Et velpudset onlinespil, der ikke afviger nok fra World of Warcraft til at kunne tage førerpositionen.

Set til:

320,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er umuligt at anmelde Warhammer Online uden at sammenligne med World of Warcraft. Dels fordi folkene bag gerne vil have del i den store pose penge, som World of Warcraft indkasserer fra sine 11 millioner abonnementsspillere, dels fordi de to spil ligner hinanden meget. I hvert fald på overfladen.

Warhammer har været et populært spil med små blyfigurer i 25 år, og verdenen og meget af det visuelle look i World of Warcraft er inspireret af Warhammer. I Warhammers noget mørkere verden kæmper orden mod kaos med tre fraktioner/racer på hver side. Hver race har en række spilfigurer, man kan vælge, både ud fra det visuelle, og fordi hver figur har sin unikke spillestil.

Når man har valgt figur, skal man på opdagelse i verden og kæmpe mod monstre for at få bedre udstyr og optimere sin figur med nye evner. En stor del af spillet kan man spille alene, selv om det foregår på nettet, men det er det sociale aspekt, der adskiller onlinerollespillene.

Nogle opgaver kan kun løses i grupper, og hvor Warhammer skiller sig ud, er i de områder af verden, hvor orden og kaos tørner sammen og kæmper om magten. Den gruppe, der har herredømmet, får fælles bonusser, og i disse områder er fjenden ikke et computerstyret monster, men en anden spiller bag sin skærm.

Fakta
  • Velpudset og gennemført

  • Krig mod andre spillere

  • Genkendeligt for fans

  • Kø for at komme på

  • Mere af det samme

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her