Cookie- og privatlivspolitik


Vtech V.Smile Baby

Vtech’s udviklingssystem trænger selv til udvikling, og det eneste der redder det fra den totale dumpekarakter er aktivitetspanelet, som er et ganske glimrende stykke babylegetøj.

Set til:

579,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Vtech V.Smile Baby er et udviklingssystem til de alleryngste (9-36 mdr.). Systemet består af en spillekonsol, som tilsluttes tv'et, et aktivitetspanel som fungerer som fjernbetjening, og så medfølger der også et enkelt program. Vores 30-måneder gamle tester synes, at det er helt og aldeles fantastisk at tampe løs på det sjove aktivitetspanel og se, at der sker noget på tv'et samtidig, men det bliver lynhurtigt kedeligt.

Et af de helt store problemer ved V.Smile Baby er grafikken og lyden, som begge kappes om at være dårligst. Grafikken er grim, grov og kantet, og lyden er af meget ringe kvalitet med masser af støj på. Vi fik to programmer med til systemet (Spil med Peter Plys og Lær og gå på opdagelse) og begge kæmper forgæves for at fastholde interessen i mere end fem minutter ad gangen - de er simpelthen for kedelige og formålsløse.


En lidt upraktisk egenskab er, at konsollen kun kan køre på batterier og i betragtning af, at der på indpakningen står, at netop konsollen skal holdes uden for barnets rækkevidde, er det lidt åndssvagt, at der ikke er nogen strømforsyning. Konsollen tilsluttes tv'et via sit videostik og et enkelt lydstik (begge phono), og med et tryk på on/off-knappen tænder den. Det bedste ved V.Smile Baby er helt klart det trådløse aktivitetspanel, som også virker uden at konsollen behøver være tændt, og som snakker og spiller musik, når der trykkes på knapperne. Og så er begge enheder robuste og solide.

Fakta

Vtech V.Smile Baby

  • Sjovt aktivitetspanel

  • Nemt at bruge

  • Konsollen kører på batterier

  • Dårlig lyd

  • Grim grafik

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Endnu flere gratisprogrammer og gratis services

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har udvalgt de bedste til dig.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her