Cookie- og privatlivspolitik


VK Mobile VK2020

Ultraminimal koreansk designermobil. Størrelse er måske ikke alt, men dog det vigtigste for VK Mobile, som har presset det hele ned på den halve plads.

Set til:

2.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Koreanske VK Mobile er ikke verdens største mobiltelefonproducent. Men det gør heller ikke noget, for de laver så sandelig heller ikke verdens største mobil, men tværtimod den mindste af slagsen på kloden. Med et omfang som et kreditkort, 8 mm. i tykkelsen og 48 grams vægt er VK 2000 officielt verdens mindste og letteste mobiltelefon, hvilket har hævet VK Mobile fra en batteriproducent til et kendt navn i mobilbranchen.

Denne test handler imidlertid om "storebror" VK 2020, som er få millimeter længere, men tilsvarende smallere. Forskellen på de to modeller er fortrinsvis ekstrafunktionerne. Sin lidenhed til trods er VK 2020 fyldt med alle de funktioner, man forventer af en moderne luksus-mobiltelefon: Bluetooth til trådløse hovedsæt, MP3-spiller, netsurfing og Java til spil. VK2000 må klare sig uden den slags finesser.


VK2020 oser af diskret elegance. Det er ikke en telefon, der skal imponere med sine overlegne tekniske egenskaber, men i kraft af sin størrelse og sit design. Som ejer af en VK2020 får man en avanceret telefon i den mindst mulige indpakning. Men størrelsen sætter begrænsninger. Tastaturet er fuldkommen fladt, meget lille og uden vandring (det er faktisk en perfekt kopi af Motorola SLVR's, som vi testede for nylig bare en tredjedel mindre). Skærmen er dog behageligt stor, og lyden overraskende god. Men skal du blære dig med telefonen, så vælg for din egen skyld den engelske menu i stedet for den danske, for oversættelsen er flere steder svært ugennemskuelig.

VK 2020 har alt det, som dens berømte lillebror mangler uden at det er gået alvorligt ud over størrelsen. Set i det lys er prisen rimelig.

Fakta

FAKTA

VK Mobile VK2020

+ Ufatteligt lille og let
+ Elegant design
+ Bluetooth
- Elendigt oversatte menuer
- Kræver små hænder

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Endnu flere gratisprogrammer og gratis services

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har udvalgt de bedste til dig.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her