Cookie- og privatlivspolitik


Visioncomputer Game Special

Alene vægten på denne pc siger, at her er tale om kvalitet, både i selve kabinettet og i dets indhold. Trods størrelsen er kabinettet stadig diskret, bl.a. fordi dvd-brænder og andre udvidelsespladser er skjult bag en låge.

Set til:

6.995,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Indeni finder vi et kraftigt Nvidia-grafikkort, en meget stille CPU-køler samt store ekstrakølere, der kan tilsluttes efter behov. Det er nemt at installere flere enheder, kabinettet er støjdæmpet, og monteringen af kabler er eksemplarisk.

Komponenterne omfatter en Intel Core i5-CPU på 3,3 GHz, 4 gigabytes ram og et Nvidia GeForce GTX 570-grafikkort. Harddisken er på 1.000 gigabytes, og strømforsyningen på hele 760 watt – alt i bedste kvalitet. Både harddisk og processor har fin ydelse, men det er grafikkortet, der virkelig rykker. Det vil kunne klare selv de mest krævende spil. Tilslutningsmulighederne omfatter to skærme via DVI eller HDMI, surroundlyd, 6 gigabit SATA og 12 USB-porte, heraf to USB 3.0. Der er tilslutning til hovedtelefoner, men ingen kortlæser. Computeren leveres uden mus, tastatur og skærm, der skal anskaffes separat.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• CPU: Intel Core i5 3,3 GHz
• Grafikkort: Nvidia GTX 570
• Ram: 4 gigabytes
• Harddisk: 1.000 gigabytes
• Strømforsyning: 760 watt

  • Grafikydelse i top

  • Hurtig harddisk

  • Stærk strømforsyning

  • Kvalitetskomponenter

  • Støjer for meget

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her