Cookie- og privatlivspolitik


ViewSonic VX2433wm

Trods vores kritikpunkter er ViewSonic VX2433wm egentlig en udmærket skærm. Den viser billedet skarpt og med neutral farve­balance og kan bruges til både kontor, spil og film.

Set til:

1.842,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

ViewSonic er et klassisk mærke, der er kendt for skærme, der er lidt bedre og lidt dyrere end flertallet. Med denne billige skærm viser de en modsat udvikling.

Skærmen fremstår enkel, i en blanksort ramme med spidse hjørner. Der er en nem klikfod at montere og stik til VGA, DVI, HDMI samt lyd. Hurtigstartguiden er meget simpel og helt uden sprog. Den medfølgende cd er lidt af en rodebutik, med filer til Mac-computere og en kortfattet manual på engelsk og svensk, men ikke dansk. Det kan gøres bedre.

De indbyggede højttalere er faktisk ganske brugbare, med en fornuftig klang, volumen, og så giver de endda en god stereofornemmelse.

Farvemæssigt fremtræder skærmen umiddelbart flot, men der er problemer med at vise detaljer i de mørke områder. Det bekræftes af målinger, der viser god farvebalance, men visse problemer med at få lysstyrken rigtig. Det er dog til at justere sig ud af. Vi glæder os også over, at betragtningsvinklen er fornuftig, og at billedet står skarpt. Betjeningspanelet er markeret med symboler. Desværre er symbolerne temmelig svære at aflæse og de ligner egentlig mere småfejl end hjælpsomme tegn. Betjeningen er heller ikke den allerbedste, og der er symbolerne ikke den store hjælp.

Menuen er lille og ulogisk og frister ikke lige frem til hyppige indstillingsændringer.

Vi savner også det udvalg af standardindstillinger, de andre skærme har, og som gør det nemt fx at få en mere mættet farvevisning til film.

Konklusion
Trods vores kritikpunkter er dette egentlig en udmærket skærm. Den viser billedet skarpt og med neutral farve­balance og kan bruges til både kontor, spil og film. Der er bare mange punkter, hvor bedre løsninger ville have gjort livet lettere.

Fakta
  • God farvebalance

  • Brugbare højttalere

  • Besværlig betjening

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her