Cookie- og privatlivspolitik


ViewSonic VX2260wm

Trods nogle mindre indvendinger fra vores side er ViewSonic VX2260wm en glimrende skærm, der kombinerer en høj opløsning og et knivskarpt billede med en næsten perfekt farvebalance.

Set til:

1.798,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Denne højopløsningsskærm kommer med alle nødvendige kabler, VGA, DVI og højttalere. Den klikker nemt ned i foden og er klar på et øjeblik, men man skal lige passe på, at den ret lette skærm ikke får overbalance, når man sætter kablerne i.

Opløsningen er i top med 1920 x 1080, så skærmen er perfekt til film i Blu-ray og spil i meget høj opløsning.

Farvebalancen er så perfekt, som det kan skaffes, og holder ret godt, når man ser skærmen fra siden. Til gengæld måler vi en maksimal lysstyrke, der ligger noget under producentens angivne værdier. Det giver også et dårligere kontrasttal.

Tænd/sluk-knappen sidder lige foran, mens de øvrige reguleringer er gemt væk under forkanten og kun kan ses via meget små prægede logoer, der i praksis er usynlige, hvis der er nogen form for reflekser i den blanke kant.

Menuen er gnidret med små, uskønne ikoner og giver i det hele taget et lidt amatøragtigt indtryk. En smart finesse er, at skærmen fortæller dig, hvis du har valgt en mindre heldig opløsning i Windows.

De indbyggede højttalere fungerer, men det er så også det bedste, man kan sige om dem. De har ingen bas, intet stereoperspektiv og en maksimal lydstyrke, der måske lige rækker til lydene fra Windows, men der skal nogle rigtige højttalere til film og spil.

Trods nogle mindre indvendinger fra vores side er ViewSonic VX2260wm en glimrende skærm, der kombinerer en høj opløsning og et knivskarpt billede med en næsten perfekt farvebalance.

Betjeningen kunne sagtens være bedre, men hvis man ikke er typen, der pusler alt for meget med indstillingerne, er det et mindre problem på en rigtig flot skærm.

Fakta
  • Høj opløsning

  • God betragtningsvinkel

  • Besværlig betjening

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Garmin nüvi 250W

Garmin nüvi 250W

Garmin har med nüvi 250W skabt en udmærket GPS.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her