Cookie- og privatlivspolitik


ViewSonic VX2255wmh

Billedkvaliteten er på det jævne, og i samme prisklasse findes der mange alternativer. Til gengæld er der andet at glæde sig over.

Set til:

2.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med ViewSonics nye fladskærm er der masser af plads til de åbne programmer og vinduer. Den er nemlig på hele 22 tommer, og selv om den ikke leverer det bedste billede, vi har set, er der mange andre gode funktioner at glæde sig over.

Øverst i skærmens hvide ramme sidder et lille 1,3-megapixels web-kamera, og gør skærmen ideel til videokonferencer. Det fungerer rigtig godt, og med den medfølgende software er det nemt at sætte op og lege med. Web-kameraets billedkvalitet er ganske gennemsnitlig, og jo mere lys der er, desto bedre bliver kvaliteten. Om aftenen med kontorlampen som eneste lyskilde er der ret meget støj på billedet. For at sætte prikken over i'et, har ViewSonic også indbygget en lille mikrofon, så man kan få lyd på videokonferencerne. Web-kameraet tilsluttes pc'en via USB, og mikrofonen tilsluttes den analoge mikrofon-indgang på pc’ens lydkort.

Skærmens billedkvalitet er på det jævne, og det virker lidt, som om at den er for lys i det. Man kan forsøge at justere på kontrasten og lyset, men den virker stadig en smule for lys og flad i det, uanset hvad man gør. Skærmarealet er med sine 22 tommer kæmpestort, og betragtningsvinklen er ret følsom. Man skal ikke flytte hovedet ret langt væk fra midten, før farverne ændrer karakterer.

Ergonomien er god, og skærmen kan hæves, sænkes, drejes og vippes frem og tilbage. Det eneste den ikke kan, er at dreje op på højkant. Teknikken er også stærk, og skærmen understøtter HD-tv og endda med kopisikringen HDCP via DVI-indgangen. Der er også indbyggede højttalere, som sidder skjult på undersiden af rammen.

Fakta

ViewSonic VX2255wmh

Skærm: 22-tommer
Opløsning: 1680 x 1050 pixels
Ind/udgange: VGA, DVI, lyd (mikrofon og højttaler)
Responstid: 5 ms
Kontrast: 700:1
Højttalere: Ja
Web-kamera: 1,3 megapixels
Mål: 53 cm bred, 45 cm høj, 22,5 cm dyb (foden)

  • Indbygget web-kamera

  • Stor skærm

  • Høj pris

  • Lidt for lyst billede

  • Følsom betragtningsvinkel

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her