Cookie- og privatlivspolitik


ViewSonic VX2235wm

ViewSonic VX2235wm skuffer en smule på billedkvaliteten. Og det, der holder karakteren oppe, er de indbyggede højttalere og prisen.

Set til:

1.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

ViewSonic VX2235wm er en skærm, der rager højt op over skrivebordet og virker voldsom i kontor­landskabet. Foden er fast, og skærmen kan kun vippe lidt frem og tilbage og desværre ikke sænkes.

Heldigvis er udseendet nydeligt med rammen, der er en blanding af sølv og spejlblank pianosort, og så har skærmen indbyggede højttalere.

Billedet er egentlig behageligt at kigge på, og for nedrullede gardiner kan man se enhver detalje selv i de mørkeste skygger. I dagslys bliver de mørke skygger dog lidt for mørke, og de flyder ofte sammen i en sort plamage.

Generelt er farverne en anelse for varme eller rødlige, hvilket får billedet til at fremstå halvdovent. Værst går det ud over de lyseste farver, og skærmen har decideret problemer med kridhvid, som bliver meget ulden og pergamentagtig.

Endnu et problem med de lyseste farver er, at skærmen her har det med at gøre de fire hjørner en smule mørkere i det. Selv om skærmens menu ikke er på dansk, er den nem at overskue, men betjeningen med de meget smalle sænkede knapper kan drive enhver til vanvid. Knapperne skal nemlig trykkes så langt ind i skærmens ramme, at man bliver nødt til at bruge det yderste af neglen – irriterende!

Fakta
  • Medfølgende kabler

  • Indbyggede højttalere

  • Skuffende billedkvalitet

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her