Cookie- og privatlivspolitik


ViewSonic VX2025wm

Solid og overbevisende bredskæm i luksuskvalitet. Det brede format giver lidt højere opløsning end en tilsvarende 4:3-skærm.

Set til:

4.050,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Ligesom fladskærmene i løbet af de sidste på år har fortrængt billedrørsskærmene, er de brede skærme nu stille og roligt ved at skubbe de gammelkendte 4:3-format firkantede skærme væk fra skrivebordet.

ViewSonic VX2025wm er en 20-tommers bredformat-LCD-skærm med indbyggede højttalere og to indgange for henholdsvis analoge VGA-kabler og digitale DVI-ditto. På det punkt adskiller den sig ikke meget fra flertallet af de pc-skærme, som vi får ind til test for tiden. Men navnet ViewSonic giver forventninger om høj teknisk kvalitet og pris.

Skærmen er udpræget diskret: Kanten er smal og sort. Foden, som er en firkantet stålbøjle, er fastmonteret og kan ikke drejes. Det er heller ikke nødvendigt. Man kan jo blot dreje hele skærmen, og det gør hele konstruktionen mere stabil. I det hele taget oser hele skærmen af diskret kvalitet. Den sorte ramme om skærmen ligner ikke aluminium. Men den er det. Den slags detaljer har ingen indflydelse på billedkvaliteten, men det giver et eksklusivt indtryk og en følelse af, at skærmen er beregnet til at blive brugt flittigt hver dag i årevis.

Lysstærk opg kontrastrig
Bagbelysningen og farvebalancen er jævn og god over hele billedfladen. Og det der er smæk på billedet. Lysstyrken er høj, og kontrasten er så høj som 800:1. Det gør det en fornøjelse at se film. Selv om opløsningen på skærme i denne størrelse (1650 x 1050 punkter) er så god, at dvd-mediet efterhånden halter slemt bagud. Når man vil arbejde med Windows, kan man med fordel vælge en af de mindre lysstærke forudindstillinger.

ViewSonic-skærmen er på alle måder et behageligt bekendtskab. Prisen er til gengæld lidt over de billigste modeller. Men set i forhold til, at man for blot et år siden skulle give lige så meget for en 17-tommers skæm i billig kvalitet, er der ingen grund til at klage.

Fakta

FAKTA

ViewSonic VX2025wm

+ Klart og lysstærkt billede
+ God opløsning
+ To indgange
+ Gode forindstillinger
- Kvalitet koster

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her