Cookie- og privatlivspolitik


ViewSonic PJ258D ViewDock DLP Projector

PJ258D er en lækker projektor, og iPod-funktionen virker rigtig godt, men prisen er høj.

Set til:

7.899,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis du bliver træt i øjnene og hovedet af at se film på din iPod's lillebitte skærm, og har du omkring 8000 kroner, som du ikke ved, hvor du skal gøre af, så er der godt nyt. ViewSonics nye fikse projektor understøtter nemlig video-iPod's og kan blæse billedet op på væggen i storformat.

PJ258D minder om de fleste andre projektorer og kan både tilsluttes pc'en, dvd-afspilleren, videokameraet, osv. Dér, hvor den er helt speciel, er ved den lille iPod-holder, som sidder på toppen. Og så snart iPod'en er tilsluttet, finder projektoren den automatisk (husk at TV-udgangen skal slås til på iPod'en). Det eneste, vi savner på tilslutningerne, er en HDMI-indgang til HD-enheder (spillekonsoller, BlueRay- eller HD DVD-afspillere) der kan aflevere et signal i den ekstrahøje opløsning.

Billedkvaliteten afhænger af filmene, som ligger på iPod'en. Jo lavere opløsningen er, desto mere mudrer de og bliver utydelige, når de blæses op på væggen. Men selv i en meget lav opløsning på 320 x 240 pixels leverede projektoren et hæderligt billede på helt op til 35-40 tommer - man kan godt se, at opløsningen er lav, men vi er stadig imponerede over, hvor godt det egentlig fungerer.


Når det kommer til billedkvaliteten fra dvd-afspilleren eller pc'en er sagen en helt anden, og her leverer projektoren gode skarpe farver og en ganske glimrende mørk bund i en maksimalopløsning på 1024 x 768 pixels (kan opskalere til 1280 x 1024 pixels), og under disse omstændigheder og med et ordentligt lærred, kan den ifølge producenten lave et billede på 300 tommer (7,6 meter diagonalt). Vores lærred stoppede ved sølle 80 tommer, og her var kvaliteten høj og flot.

Designet er kulsort og lækkert, og det er ganske nemt at komme til menuens knapper, hvis man da ikke lige benytter sig af den medfølgende fjernbetjening. Men selv om projektoren er ret lille i det, tiltrækker den sig alligevel opmærksomhed. Foruden det flotte design larmer den desværre temmelig meget, når den er tændt.

Fakta

ViewSonic PJ258D ViewDock DLP Projector

Opløsning: 1024 x 768 pixels
Billedstørrelse: 40 - 300 tommer
Afstand: 1,6 - 12 meter
Lampe: 200 Watt
Lys: 2000 ANSI lumens
Kontrast: 2000:1
Format: 4:3, 16:9
Højttalere: 1 x 1 Watt
Tilslutning: Video (komponent/komposit), S-video, VGA, line in, iPod-dock, USB
Strømforbrug: 280 Watt
Støjniveau: 37 dB
Størrelse: 28,8 cm bred, 8,3 cm høj, 19 cm dyb
Vægt: 1,8 kg

  • Understøtter iPod's

  • Lækkert design

  • Leverer et godt billede

  • Ingen HDMI eller DVI

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her