Cookie- og privatlivspolitik


ViewSonic 2016W

ViewSonic 2016W er på mange områder en god skærm. Billedkvaliteten slår mange konkurrenter, og opdateringshastigheden gør skærmen velegnet til spil

Set til:

1.638,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

ViewSonic 2016W virker meget helstøbt. Og når skærmen tændes, fortsætter det gode indtryk. Farverne står godt, og lysstyrken fordeles pænt over hele panelets overflade.

Desværre har 2016W den samme lille fejl som flere andre – den sorte er nemlig ikke helt sort. Til gengæld klarer skærmen overgange mellem gråtoner rigtig godt.

Et andet område, hvor 2016W skiller sig positivt ud fra flere af de andre skærme, er betragtningsvinklen; der er stort set intet tab af kvalitet, før man står nærmest helt ude ved siden af skærmen. Det er rigtig godt klaret af en skærm til under 1650 kroner.

Det eneste virkelige problem, vi kan finde ved ViewSonic-skærmen, er, at den kun har en VGA-udgang og dermed ikke kan få et rent digitalt signal fra computeren via et DVI-stik – men det problem har flere af de meget dyrere konkurrenter også, og for de fleste almindelige brugere vil det ikke betyde alverden.

Det er faktisk utroligt, at 2016W ikke koster mere, når man tager i betragtning, hvor meget den er bedre end flere af konkurrenterne, der oven i købet koster mere.

ViewSonic 2016W er på mange områder en god skærm. Billedkvaliteten slår mange konkurrenter, og opdateringshastigheden gør skærmen velegnet til spil, og hvis man skal se actionfilm. Hvis du er på jagt efter en god, veldesignet skærm, er dette et godt køb.

Fakta
  • God billedkvalitet

  • Flotte farver

  • Fin pris

  • Stor betragtningsvinkel

  • Kun VGA

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her