Cookie- og privatlivspolitik


Viasat Plus Pace TDS460NV

Viasats første satellitreceiver med indbygget harddisk er overraskende funktionel og brugervenlig, men den virker lidt billig i det og kræver et større parabolmonteringsarbejde.

Set til:

1.495,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det bedste ved Viasats nye harddisk-recorder/satellitreceiver er, at den har to satellit-tunere indbyggede. Så kan man se én satellitkanal samtidig med, at man optager fra en anden det lyder måske banalt for Jer, der har kabel-tv eller lignende, men for os andre som er tvunget til at have en parabol siddende på taget af huset, er det faktisk en banebrydende nyhed! Men før satellitfolket for alvor begynder at fejre denne nyhed, skal det nævnes, at Pace TDS460NV, som den hedder, udelukkende virker sammen med Viasats dyreste guld-abonnement.


Selve harddisk-recorderen fungerer rigtig godt, og det er særdeles nemt at overskue funktionerne. Vil man optage et program, trykker man på fjernbetjeningens EPG-knap, som åbner programoversigten, bladrer frem til det ønskede program, markerer det og trykker på den røde Record-knap. Optagelserne vil så blive gemt på den 160 GB store harddisk, der kan indeholde omkring 80 timers optagelser. Man kan også Time-shifte, som er funktionen, hvor man sætter live-programmer på pause.

Det værste ved TDS460NV er, at den larmer. Selv når den står på standby, kan man høre harddisken snurre, og eneste måde at komme larmen til livs på er ved at slukke for den på stikkontakten.

Før at man overhovedet kan benytte sig af de to tunere, skal parabolhovedet udskiftes med et QUAD LNB-hoved. Dette specielle parabolhoved skal forsyne TDS460NV med to separate signaler og skal derfor forbindes med to kabler. Viasats politik er tilsyneladende, at der er forskel på folk. Hvis du er ny kunde, som køber harddisk-recorderen og samtidig tegner det dyreste guld-abonnement, er der ingen smalle steder man får både et nyt QUAD LNB-parabolhoved og to gange 25 meter kabel med i købet. Er du derimod (en stakkels) eksisterende kunde med et guldabonnement, som vælger at købe denne harddisk-recorder ved siden af, er du på herrens mark, for så skal du selv investere i et nyt parabolhoved og kabler til at forbinde det.

Fakta

Viasat Plus Pace TDS460NV

  • Nem betjening

  • To tunere

  • Larmer på standby

  • Virker kun med Viasats guldabonnement

  • Skal forbindes med to kabler fra parabolen

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her