Cookie- og privatlivspolitik


Verbatim VM-399 MP3 Player

Hvis VM-399 kostede det halve, ville den være pengene værd.

Set til:

695,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Verbatim har sendt tre mp3-afspillere på markedet, hvoraf denne her er topmodellen - men vi er desværre langt fra imponerede, for menusystemet er primitivt, den er ekstremt langsom til overførsel af data/musik, og så lyder den ikke godt.

Funktionaliteten fejler dog ikke noget, og VM-399 er lige til at gå til. Bare tilslut den en USB-port på pcen, og så kan man trække sine musik- og datafiler over på den i Windows Stifinder. Men den er langsom. Meget langsom! Overførselshastigheden er helt nede på sølle 0,4 MB i sekundet, og det tager lige under 40 minutter at fylde hele dens kapacitet på 1 GB med omkring 250 sange - gab! Dog går det noget hurtigere, når man kopierer fra den med 1,6 MB i sekundet.

Betjeningen af mp3-afspilleren lider under det primitive (og nærmest ikke eksisterende) menusystem, hvor man kun kan bladre en enkelt sang frem eller tilbage ad gangen. Hvis man eksempelvis vil høre sang nummer 125, er man derfor tvunget til at klikke sig igennem 124 sange først, og selv om det lille joystick fungerer upåklageligt, bliver man hurtigt træt i tommelfingeren. Lydkvaliteten er heller ikke for god, og uanset hvilke af de seks equalizerindstillinger man vælger, lyder musikken indeklemt og dåseagtig - til gengæld er de beskedne indstillingsmuligheder nemme at betjene.


Der er få lyspunkter, og evnen til at optage direkte fra den indbyggede radio er et af dem. Det virker godt, og så længe man ikke sidder klods op af enheder, der forstyrrer radiosignalet, bliver optagelserne rimelig gode og rene i det. En lidt særpræget ekstrafunktion er, at man kan tilslutte to sæt hovedtelefoner samtidig - om det er smart, må være op til den enkelte at bedømme.

Fakta

Verbatim VM-399 MP3 Player

  • Nem at betjene

  • Stor kapacitet

  • Primitivt menusystem

  • Langsom dataoverførsel

  • Lyder dårligt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her