Cookie- og privatlivspolitik


Verbatim Store'n'Go 8 GB

En fiks lille dameharddisk som gør det muligt at have ikke blot dine data men også din programmer i lommen. Plastic-hatten og kunstlæder-etuiet giver dog ingen ekstra points.

Set til:

0,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

USB-nøgler gør det let at have alle sine data med i lommen, så de altid er ved hånden, uanset hvilken pc man sidder ved. Men hvad med programmerne? Hvis du bruger andet end bare Internet Explorer og Word, er det langtfra sikkert, at du finder dem på kollegaens pc eller på sommerferiens netcafe. Og ejeren vil næppe være begejstret, hvis du begynder at downloade og installere programmer på lånecomputeren.

Verbatim Store'n'Go er en 8GB stor harddisk i lommeformat. Ikke blot giver de 8 gigabytes plads til dine mest nødvendige programmer. Det rigtig smarte ved disken, er, at programmerne kan installeres og køres fra lommeharddisken. På den måde kan du bruge dine udvalgte programmer uden at sætte spor på pc'en.


Det hele styres fra en veldesignet brugerflade, der popper op, så snart du sætter disken i USB-porten. Herfra er der genveje til en række populære småprogrammer, som dækker de fleste opgaver. Programmerne er desuden testede med Store'n'Go-disken, og Verbatim siger god for, at de kan fungere uden at skulle installeres på pc'ens egen harddisk.

Som harddisk er Store'n'Go 8GB både fysisk større og mere sårbar end en hukommelsesstang. Men den er stadig betydeligt billigere, og med størrelse som en pakke halspastiller, kan disken sagtens være i lommen uden besvær (harddisken indeni er blot 1" i diameter!). USB-stikket sidder på en kort ledning og kan gemmes af vejen. Det er praktisk design, selv om det undrer, at Verbatim har givet disken en stor hvid plastic-krave, som faktisk gør disken både større og mere ubekvem at have i lommen. Det sidste prøver de så at redde igen ved at levere disken i et hvidt kunstlæderetui. Nuttet eller fjollet? Verbatim har lavet en fin lille harddisk, men den får ingen designpriser herfra.

Fakta

FAKTA

Verbatim Stor'n'Go 8 GB

+ Lille, hurtig disk til lommen
+ Gennemtænkt brugerflade
+ Kræver ingen ekstra strøm
- Besynderligt design
- Mere sart end USB-nøgler

Verbatim Nordic henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 70 22 63 23

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her