Cookie- og privatlivspolitik


Verbatim InSight 500 GB

Denne eksterne harddisk har ud over et lækkert design også en smart nyskabelse: et display på fronten, der altid viser, hvor meget plads der er tilbage på disken.

Set til:

800,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Bortset fra det er her tale om en ret almindelig 500-gigabytes harddisk til USB-porten. Den tilsluttes med en enkelt ledning og er klar til brug på et øjeblik.

Til almindelig undren viser displayet i Verbatim Insight dog kun 465 gigabytes ledig plads. Det har den klassiske forklaring, at der er to forskellige måder at beregne diskplads på, og en vedlagt folder beskriver og undskylder forvirringen. Det havde nu været smartere, hvis en programmør havde rettet beregningen, så displayet regnede i samme enheder som på æsken.

Testresultaterne viser en uimponerende læsehastighed på 20,3 MB/s og en søgetid på mere fornuftige 18,1 ms. Ingen hastighedsrekorder her. Ved nærmere undersøgelse viser harddisken sig at være formateret med det forældede FAT32-filsystem, som er mindre stabilt end NTFS og ikke kan håndtere store filer, fx fra videooptagelser. Deler man drevet i to partitioner, så man kan bruge NTFS på den anden, overrasker Verbatim Insight igen ved kun at vise ledig diskplads fra den første parti­tion. Det er ikke særlig praktisk.

Alt i alt dækker det smarte design og det fikse display over et langsomt drev med et antikveret filsystem. Hvis du har brug for displayet og kan leve med begrænsningerne, fungerer drevet udmærket. Ellers findes der mange gode alternativer i samme prisleje.

Fakta

• Kapacitet: 500 gigabytes
• Filsystem: FAT32
• Læsehastighed: 20,3 MB/s
• Gns. søgetid: 18,1 ms

  • Smart design med display

  • Gammeldags filsystem

  • Langsom i drift

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her