Cookie- og privatlivspolitik


Varta Easy Energy Pocket Charger

Stilfuld batterioplader til dig, der gerne vil skåne både miljøet og pengepungen.

Set til:

0,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Varta, der hører til de absolut største batteriproducenter, har sendt en ny serie oplader i butikkerne, der nok skal vække opsigt. Den er nemlig knaldgul og ligner noget, designguruen Phillippe Starck kunne have lagt streger til. Elegant med bløde former og lige til at sætte i stikkontakten. Her kan man så passende lade den sidde til fri beskuelse, så venner og bekendte også kan se, at man har god smag. Og opladelige batterier er god smag.

Typisk koster et almindeligt batteri af typen AA mellem 5 og 10 kroner og kan kun bruges en gang. Et opladeligt batteri i samme størrelse koster typisk mellem 20 og 25 kroner, men kan så oplades et sted mellem 500 og 1000 gange. Det er god smag - både miljømæssigt og økonomisk. Selv hvis man sætter levetiden til kun 500 opladninger, og sammenligner med et engangsbatteri til fem kroner, giver det hurtigt en besparelse på flere tusinde kroner i løbet af det genopladelige batteris levetid. Og det vel at mærke blot med et enkelt batteri.

Laderen fra Varta klarer at oplade fire AA eller de helt små AAA-batterier på 12 timer. En grøn lampe på laderens front holder op med at lyse, når batterierne er helt opladet. Laderen leveres med fire 1300 milliamperes batterier og det rækker til de fleste opgaver. Er man fotoentusiast bør man dog supplere med nogle af de nye og dyrere 2300 milliamperes opladelige, som også kan oplades af Varta-laderen.

I dag kan man købe langt hurtigere ladere, men kan man leve med 12 timers ladetid, er Vartas lader både design- og kvalitetsmæssigt i top og vi tør roligt udnævne Varta-laderen til absolut god stil.

Fakta

Varta Easy Energy Pocket Charger
Kan købes i special- og dagligvarebutikker.

  • Flot design

  • Nem betjening

  • Inklusive batterier

  • Kvalitet

  • Hastighed

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her