Cookie- og privatlivspolitik


USRobotics Wireless MAXg USB adapter 5421

Udmærket hastighed og dækning til en fornuftig pris. USRobotics MAXg netværksadapter ligner en USB-nøgle med et knæk på midten.

Set til:

370,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Trådløst netværk er smart. Du slipper for at trække ledninger rundt i hele huset, og bruger du en bærbar, kan du surfe i sofaen, på terrassen eller i haven.

Og der er masser af udvalg. Også når det gælder teknologier. Ud over en række overlappende standarder findes der en række mere eller mindre officielle udvidelser af disse. Og mange producenter har desuden udviklet helt egne "superstandarder", hvor de lover endnu højere hastighed. Prisen er blot, at man er nødt til at bruge samme producents udstyr i begge ender af forbindelsen.

En af disse superstandarder er MAXg fra USRobotics. Firmaet lover op til 125 Megabits pr. sekund. I konkurrence med flere andre firmaers lignende teknologier. Rækkevidden skal dog være forbedret i forhold til konkurrenterne. Når man kommer væk fra routerens senderantenne falder forbindelseshastigheden nemlig drastisk på de fleste trådløse netværk.

USRobotics Wireless MAXg USB adapter 5421 ligner en stor USB-nøgle. "Nøglen" kan dog knækkes med et led, så antennen kan pege lige op i luften, når adapteren sidder i USB-porten. Installationen af selve nøglen er enkel. Når softwaren er installeret, genkendes enheden og du er på nettet.

Vi oplevede ingen problemer med dækning eller hastighed indendørs, så nettet dækker godt ud i hjørnerne. Og antennen var i øvrigt mere følsom end de fleste til at finde ejendommens øvrige trådløse netværk.

Skal du købe både USB-adapter og router kan det godt betale sig at kigge efter USRobotics' MAXg-produkter. Hastigheden er udmærket, og prisen er ok. Skal du bruge rigtig høj hastighed, får du dog langt mere med de lidt dyrere MIMO-netværksenheder.

Fakta

USRobotics Wireless MAXg USB adapter 5421

  • Høj hastighed

  • Lang rækkevidde

  • Rimelig pris

  • Stor

  • Langsommere end MIMO

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her