Cookie- og privatlivspolitik


USBcell

Smarte genopladelige batterier

Set til:

143,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Et af problemerne med genopladelige batterier er, at man skal have en oplader. Det slipper man for her, fordi toppen af batterierne kan vippes ned og åbenbare et USB-stik. Batteriet kan oplades i enhver USB-port med strøm. I en almindelig pc kan de oplades selvom pcen ikke kører, fordi USB-portene stadig får strøm (med mindre pcen er slukket bagpå eller på væggen).


Hagen er selvfølgelig, at man får mindre kapacitet i batterierne, fordi en fjerdedel af batteriets størrelse går til stik, men i en lille test mod et par Duracell klarede USBcell lidt over fire timers lommelygtelys mod Duracells fem det er fint nok. Desværre tog de næsten lige så lang tid at oplade igen.

Fakta

Smarte genopladelige batterier

Pris: Omkring 143 kroner for to. De kan kun købes over nettet på usbcells hjemmeside.

www.usbcell.com

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Tjen penge på Youtube

Tjen penge på Youtube

Youtube er begyndt at betateste et program, hvor de kan tilbyde download af videoklip, og endda muligheden for at tage sig betalt, når der downloades.

Læs mere

PCI

PCI er den mest almindelige standard for udvidelseskort til pc. Du kan købe lydkort, grafikkort og meget andet til PCI-bussen. PCI-soklerne er de hvide udvidelsessokler på bundkortet.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her