Cookie- og privatlivspolitik


Unreal Tournament 3

Superflot grafik, god styring og en sjov multiplayerdel, men installationen drillede.

Set til:

349,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Unreal Tournament 3 er et hårdtpumpet og underholdende 3D-skydespil, hvor det gælder om at skyde eller blive skudt. Grundlæggende set er det ekstremt voldeligt, men det formidable grafiske univers, der er en blanding af realistisk og tegneserieagtigt gør det sjovt og spændende og ikke udpenslet blodigt eller smalsporet.

Handlingen er tyndere end vand og nærmer sig det latterlige. Rumvæsener vil overtage jorden, men har tilsyneladende indgået en eller anden slags aftale om, at de vil mødes med vores soldater på nogle baner, hvor de så vil konkurrere om, hvem der først får fat i hinandens flag, eller hvem der først slår hinanden ihjel 25 gange – lidt for kreativt. Men det er heller ikke handlingen, der gør UT3 til en vinder. Det er til gengæld den store multiplayerdel, hvor man kan mødes online med vennerne og skyde løs på hinanden. Det er hamrende sjovt.

I multiplayer kan man fx spille Deathmatch (dødskamp), hvor det bare er alle mod alle, og vinderen er den, der først slår modstanderne ihjel X-antal gange. Når man bliver skudt, genopstår man og er kampklar igen i løbet af nogle sekunder, så man slipper for at sidde og trille tommelfingre, mens de andre spillere bliver færdige (ligesom med fx Counter Strike). Man kan også spille sammen i hold mod andre hold, og denne form byder på lidt regelvariationer som capture the flag og warfare. Noget af det nye i denne udgave af Unreal Tournament er, at der også er køretøjer med.

Spillet opleves ud igennem øjnene på den figur man vælger, og styringen er faktisk god og nem. Tempoet i spillet er meget højt og kræver, at man konstant er i bevægelse. Stopper man op for at sigte, bliver man henrettet omgående. En sjov detalje er, at man også selv kan præge sin figurs udseende.

Det værste vi oplevede ved spillet, var selve installationen, som voldte gevaldige problemer. Det nægtede simpelthen at installere på vores helt friske test-pc. I forummet på producentens hjemmeside, læste vi os frem til, at mange andre har problemer med installationen, og at der er en opdatering på vej. Vi løste problemet ved at installere spillet på en gammel slidt pc (som under ingen omstændigheder ville kunne afvikle det), og derefter kopiere spilmappen over på test-pc'en - og mærkeligt nok virkede det upåklageligt.

For at afvikle spillet med alle dets flotte grafiske detaljer sat til højeste niveau, kræves en ret stærk pc. Producenten anbefaler: 2,4 GHz dobbeltkerneprocessor, 1 GB ram, Nvidia 7800GTX eller ATI x1300 grafikkort og 8 GB ledig harddiskplads.

Fakta

Unreal Tournament 3

  • Formidabel grafik

  • Sjov multiplayerdel

  • Nu med køretøjer

  • Tynd handling

  • Installationsproblemer

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her