Cookie- og privatlivspolitik


Ulead PhotoImpact 11

Alsidigt og brugervenligt billedprogram med gode ekstraprogrammer.

Set til:

650,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvorfor skulle jeg købe et billedbehandlingsprogram? De plejer da at følge gratis med, når man køber et kamera eller en skanner!

Hvis dit behov for billedbehandling består i at fjerne røde blitzøjne og friske mørke fotos lidt op, er der ingen grund til at læse videre. Men har du først fået øjnene op for, hvor meget man kan lege med billeder på computeren og hvor sjovt og til tider nyttigt det er, er der ingen vej tilbage. Så er der brug for et program, der kan lidt ekstra.

Ulead PhotoImpact er et af de mest kendte billedprogrammer i den betalelige ende af skalaen. Programmet er nået til version 11.

PhotoImpact 11 rummer et rigt udvalg af funktioner, og de er lette at finde, selv om man måske er vant til et andet billedprogram, da brugerfladen nærmest er en kopi af konkurrenternes. Ulead er kendt for sine filtre til andre billeprogrammer, så dem er der naturligvis også masser af her. Heldigvis har programmet en glimrende palet, hvor man kan se, hvad filtrene bruges til. Man skal dog ruste sig med tålmodighed, for nogle af filterberegningerne tager overraskende lang tid.

Skift brugerfladen med et klik
Blandt så mange funktioner kan det være svært at finde den rigtige. For at lette overblikket kan man med et enkelt menuklik skifte PhotoImpacts udvalg af menuer, værktøjslinjer og paletter efter opgaven. Man kan vælge mellem billedbehandling, web, grafik, "begynder" og "avanceret". Eller man kan lave sine egne indstillinger.

Ud over PhotoImpact får man også programmerne Photo Explorer 8.6, Cool 360 og GIF Animator 5.05. Photo Explorer er et katalogprogram, som gør det lettere at bladre i den voksende samling af digitalfotos. Ulead COOL 360 kan samle flere billeder til et enkelt panorama. GIF Animator bruges især til at lave animationer til hjememsider. Der er også en bonus-cd med nogle få ekstra filtre og ca. 100 MB billeder at begynde på. Manualen er en rigtig god, trykt, sag på 326 sider. Lækket.

PhotoImpact 11 er et glimrende og seriøst bud på billedbehandling, som rækker længere end de gratis programmer, der fulgte med digitalkameraet. Sjovt nok kan Ulead hænde at være sin egen værste konkurrent. For firmaets software er en af de oftest medleverede.

Fakta

FAKTA

Ulead PhotoImpact 11

+
+
+
+
-

  • Flere forskellige brugerflader

  • Lav pris

  • Masser af filtre

  • Gode ekstraprogrammer

  • Langsom filterberegning

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her