Cookie- og privatlivspolitik


Ulead CD & DVD PictureShow 4

Nyttigt lille program til at fremstille digitale gaver af dine fotos. Lav et elegant billedshow på dvd af dine digitalbilleder.

Set til:

345,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Du har sikkert læssvis af digitalbilleder af børnene liggende på harddisken. Det er en perfekt gaveide til de forventningsfulde bedsteforældre. Desværre har bedsteforældrene ikke nødvendigvis en pc. Og selv hvis de har, er det ikke særlig interessant bare at få en cd-fuld jpg-filer stukket i hånden. Løsningen kan være et lydbilledshow med de bedste billeder, lige til at lægge i dvd-maskinen.

Ulead CD & DVD PictureShow 4 kan opbygge et billedshow på en dvd eller en cd, der kan spilles direkte i enhver dvd-maskine. Programmet er opbygget i tre logiske trin, hvor man først udvælger og behandler sine billeder. Dernæst designer man menuer og overgangseffekter og vælger underlægningsmusik og tekst. Og til sidst brændes projektet på en cd eller gemmes som en fil på harddisken.

Begrænsede skabeloner
Det er let at komme i gang og lave sit første billedshow. Lidt sværere er det, når de indbyggede skabeloner bliver for begrænsede, og man selv skal finde grafik og musik til at binde det hele sammen. Det er dog ikke mere kompliceret end, at det kan klares med den udmærkede manual ved hånden. Men det betaler sig at tænke alle delene igennem, inden man begynder at lave showet.

CD-brænderfunktionen fungerede problemfrit. Det tager dog en del tid at konvertere digitalfotos til video. Når overraskelsen har fortager sig, erkender man dog, at det ikke er programmets fejl. Videokonvetering tager lang tid, især når man begynder at bruge overblændingseffekter.

Alt i alt har Ulead lavet et nyttigt program, som ikke tilbyder at løse alle dine foto- eller videoopgaver, men som gør det, det er beregnet til, rigtig godt.

Fakta

FAKTA

Ulead CD & DVD PictureShow 4

  • Let og logisk opbygget

  • Indbygget brænderprogram

  • Udmærket (engelsk) manual

  • Svært at lave avancerede projekter

  • Begrænset udvalg af effekter

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her