Cookie- og privatlivspolitik


Twig Discovery

GPS-mobilen Twig Discovery giver nogle gode muligheder, men er dyr og en smule besværlig.

Set til:

3.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med finske Benefons nye mobiltelefon i hånden kan du altid finde vej i Skandinavien. Den har nemlig indbygget GPS, og når man lærer dens særheder at kende, er den faktisk yderst funktionel.

Vejviserdelen fungerer for det meste rigtig godt, og selv om GPS'en var lang tid om at finde satellitterne og blev forvirret over kørselsretningen, hver gang vi holdte for rødt, viste den vej til alle de adresser, som vi bad den om. Der hvor den til tider skabte lidt forvirring var inde i storbyen i mellem høje huse, hvor den mistede stedsansen i nogle minutter af gangen - men så snart vi havde kørt et par hundrede meter, viste den rigtigt igen.

Navigationsprogrammets logik er irriterende. Når man taster en adresse ind i ruteplanlæggeren, kommer den med forslag, hver gang man taster et nyt bogstav (ligesom de fleste andre GPSer i øvrigt), og hvis den så rammer plet med bynavnet, og man trykker OK, tror programmet, at byens centrum er den endelige destination - hvis man vil nå at fodre den med gadenavnet og husnummeret, skal man altså ikke godkende dens forslag med OK-knappen, men derimod trykke på frem-pilen.

Twig giver med sin kombination af GPS og mobiltelefon en række spændende muligheder, og hvis vennerne også har Twig-mobiler, kan man sende sine koordinater til hinanden. Smart! Der er også indbygget en overfaldsalarm, som med et tryk sender koordinaterne til et forprogrammeret nummer.


Rent fysisk virker mobilen en smule billig. Den knager, når man håndterer den, og føles lidt for let i forhold til sin størrelse. Skærmen er derimod ret lækker, og selv om den ikke er større end andre mobiltelefonskærme, er den tydelig og god nok til, at man kan se, hvad vej man skal køre.

Fakta

Twig Discovery

Medfølgende kort: Danmark, Sverige, Norge og Finland
Understøtter Triband og Bluetooth
Fysiske dimensioner: 11,6 cm, 5,1 cm og 2,4 cm
Vægt: 128 gram

  • Kan sende koordinater

  • God til at finde vej

  • Navigationsprogrammets ruteplanlægger

  • Mister stedsansen en gang i mellem

  • Meget høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
DRM-fri musik i 2008

DRM-fri musik i 2008

I løbet af 2008 forventer TDC at sælge mp3-musik uden kopibeskyttelsen DRM på nettet. Dermed følger selskabet udmeldinger fra de fire største pladeselskaber.

Læs mere

Laptop-Glider

Laptop-Glider

Laptop-Glider er den utraditionelle og lidt omstændelige løsning på et overfyldt skrivebord.

Læs mere

Dane-Elec zpen

Dane-Elec zpen

Zpen er en god partner til referenten med den pæne håndskrift.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her