Cookie- og privatlivspolitik


Trendnet Wireless N Gigabit Router TEW-633GR

En nem og hurtig router som henvender sig til både begynderen og eksperten.

Set til:

899,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Trendnets brugervenlige router sætter ekstra fart på hjemmenetværket - både kabelnetværket og det trådløse, og det bedste er, at den er nem at sætte op.

Routeren tilbyder de to hurtigste typer netværksforbindelser: gigabit-kabelnetværk og den nye trådløse standard Draft-N. For at få glæde af de højeste overførselshastigheder kræver det, at pc'erne på netværket også understøtter disse standarder, men routeren er bagudkompatibel og virker fint med selv de ældste standarder. Kort fortalt er den en fin og moderne afløser for den gamle langsomme router.

Opsætningen er dejlig simpel. Bare pak routeren ud, tilslut pc'en med det medfølgende netkabel og kør opsætnings-cd’en. Det tager under fem minutter, og så er den klar til brug. Netværkseksperten har selvfølgelig masser af muligheder for at konfigurere den ned til mindste detalje, og med det overskuelige kontrolpanel (åbnes med fx Internet Explorer eller FireFox) er det nemt at åbne og lukke for de virtuelle porte (portforwarding) og bl.a. sætte en pc op som FTP-server.

Noget af det bedste ved TEW-633GR er det hurtige trådløse netværk, som vi testede med et Draft-N-netkort fra samme producent siddende i test-pc'en. I forhold til overførselshastigheden på det gamle almindelige 802.11g-netværk lykkedes det os at femdoble overførselshastigheden på en afstand af 20 meter med både mure og døre i mellem routeren og pc'en. På denne distance målte vi en fin gennemsnitshastighed på 2,6 megabyte i sekundet.


Selve betegnelsen Draft-N dækker over den kommende trådløse netværksstandard 802.11n, som lover hastigheder på helt op til 300 Mbit i sekundet, og som endnu ikke er godkendt i sin endelige form. Det helt specielle ved Trendnets router er dog, at den er i besiddelse af version 2.0 af Draft-N og kan softwareopdateres til den endelige 802.11n-standard, når denne engang kommer på plads.

Fakta

Trendnet Wireless N Gigabit Router TEW-633GR

Kabelnetværk: 10/100/1000-bit (Gigabit)
Trådløst netværk: 802.11b/g/n (draft-N 2.0)
Porte: 4 x kabelnetværk , 1 modem
Mål: 15 cm bred, 16,4 cm lang, 2, 9 cm høj

  • Understøtter gigabit-kabelnetværk

  • Rimelig pris

  • Nem opsætning

  • Understøtter hurtigt trådløst netværk

  • Diskret design

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her