Cookie- og privatlivspolitik


TRENDnet TEW-632BRP

Trendnet TEW-632BRP har en nydelig brugerflade, men ydelse og kompatibilitet er så dårlige, at vi ikke kan anbefale routeren.

Set til:

403,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Routeren Trendnet TEW-632BRP er billig, og det er man ikke i tvivl om, når man ser den. Et simpelt matsort design, enkle statuslamper og ingen relevante oplysninger på undersiden. Det dummeste er dog netstikkene på bagpladen, der hverken er adskilt fysisk eller mærket med farve­koder.

Med forventningerne passende dæmpede går vi videre til bruger­fladen, der som kontrast til routerens udseende er nydelig. En lille startguide sørger for at sætte de vigtigste indstillinger, første gang der logges ind.

Hovedvinduet styres i venstre side af en overskuelig menu. Til gengæld byder den ikke på så mange funktioner, og vi savner for eksempel indstillinger til Quality of Service (trafikprioritering), hvilket potentielt kan give problemer ved eksempelvis IP-telefoni.

Hastigheden er ikke imponerende, selv når vi er tæt på routeren. Hastigheden holder et stykke vej, og går så i dørken, så vi også får dårlig rækkevidde. Dertil kommer, at den er dårlig til at tale med andre mærker.

Nok er denne router hurtigere end en G-router, men ikke meget, og det kan bestemt ikke betale sig at udskifte et eksisterende G-netværk med dette N-net.

At Trendnet TEW-632BRP er billig, gør den på ingen måde til et godt køb. Den har en nydelig brugerflade, men ydelse og kompatibilitet er så dårlige, at vi ikke kan anbefale routeren.

Fakta
  • Overskuelig brugerflade

  • Lav hastighed

  • Dårlig rækkevidde

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her