Cookie- og privatlivspolitik


Trend Micro Titanium Maximum Security 2012

Til denne test har vi allieret os med de tyske antivirus-eksperter AV-test.de. For det allervigtigste spørgsmål, når vi taler antivirus, er selvfølgelig: Hvor godt beskytter det min pc?

Set til:

449,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Og det kræver særligt udstyr og en stor spandfuld ægte computervirus at teste. AV-test.de fandt frem til, at Titanium Maximum Security stopper 104,844 ud af 105,634 malware-eksempler, hvilket giver en beskyttelsesrating på 99,25 procent. Det er over gennemsnittet for markedet. Tyskerne testede også, hvor godt programmet er til at stoppe hidtil ukendte virus fra internettet (igen bedre end gennemsnittet), og om det kan finde på at markere harmløse programmer som farlige (såkaldte falske positive), hvilket ikke skete én eneste gang, selv om programmet blev udsat for 350.000 filer.
Programmet er meget hurtigt installeret, og standardfunktionerne holder dig rigtig godt beskyttet. Titanium-udgaven er den store pakke, og her får du ikke bare antivirus men også forældrekontrol, pc-tuner, 10 GB backup-plads på nettet, kryptering af dine følsomme filer, sikker sletning af filer og fuld beskyttelse, når du går på nettet. Man kan spørge, om der er grund til at betale ekstra for eksempelvis forbedring af pc’ens ydelse, der kan klares lige så godt af gratisprogrammer. Men synes man, at prisen er høj, kan man drosle ned til en udgave, der kun giver den essentielle beskyttelse. De fleste af programmets mange funktioner gemmer sig 2-3 klik væk og er ikke nemme at finde i det lille programvindue. Vi oplevede også, at programmet forhindrede os i at taste et telefonnummer ind, og først lang tid efter poppede der et vindue op, der forklarede hvorfor, og hvordan man slår funktionen midlertidigt fra.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

Utrolig effektiv beskyttelse, der dog kan virke anmassende og ikke altid pædagogisk.

  • Effektiv beskyttelse

  • Informative statistikker

  • Er ikke så meddelsomt

www.trendmicro.dk

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Apple Time Capsule

Apple Time Capsule

Rigtig smart løsning til backup af familiens vigtige filer. Men prisen er for høj.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her