Cookie- og privatlivspolitik


Transformers the Game

Efter få timers spil ligner missionerne hinanden alt for meget i spillet bygget over Transformer-filmen.

Set til:

250,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Kampen mellem de gode, Autobots, og de onde, Deceptions har gået sin sejrsgang som legetøj, som tegnefilm og senest som rigtig biograffilm. Men omdannelsen til pc-spil er ikke vellykket.

Du kan vælge at spille begge sider og få kontrollen over de godes robot/bil eller over de ondes robot/helikopter. Du kan skifte mellem de to former ved at rulle på musens scrollhjul. Både bil og robot er bevæbnet til tænderne. Det bliver der rigeligt brug for, når man møder modstanderne, der bare skal masses og ødelægges. Og skulle det ikke være nok, kan man samle træer, biler, hegn eller lignende op og kyle det mod modstanderen. Det er nok det sjoveste i hele spillet. Rammer du uskyldige, kommer politiet og blander sig i kampen.

Missionerne eller kapitlerne skal klares på tid eller ved at besejre en sidste vanskelig modstander. Ofte kræver det, at man render eller kører meget rundt, før man når frem til målet. Men med en lidt kedelig glat grafik bliver det altså i længden for ensformigt, selv om omgivelserne varierer fra fabriksgrunde over militærbaser til forstæder i byen. Der er simpelthen ikke lagt nok tid og energi i udviklingen af spillet, selvom man bruger de originale stemmer fra biograffilmen. Missionerne er også lidt for nemme at gennemføre.

Du styrer din robot med en kombination af taster og musetryk. Din synsvinkel styres via musen, og det er ikke helt let at få til at makke ret. Og når man kører bilræs, kan det også være svært at komme rundt om hjørnerne på en pæn måde med tasterne. Efter 8-12 dages spil ender det på hylden og samler støv for alle andre end inkarnerede Transformer-fans.

Fakta
  • Lave krav til pc'en

  • Underholdende

  • Samme stemmer som i filmen

  • Missionerne er for ens

  • For nemt og for kort

Spillets hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

HP 2133 Mini-notebook pc

HP 2133 Mini-notebook pc

HP's netbook har et godt udvalg af software, og så er tastaturet fremragende.

Læs mere

Panasonic Strada CN-GP50N

Panasonic Strada CN-GP50N

En lækker forrude-GPS med en stor skærm og masser af funktioner, men den er sløv i optrækket.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her