Cookie- og privatlivspolitik


Transcend PF810

Transcends digitale fotoramme er spækket med gode og brugervenlige funktioner, har en enorm mængde intern hukommelse og kan afspille video, lyd og radio.

Set til:

750,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

At nøjes med at kalde Transcend PF810W for en digital fotoramme er en underdrivelse. De har nærmest begået en komplet underholdningsmaskine maskeret som en fotoramme.

Når du tænder for den lille hvide sag, bydes du høfligt velkommen af en række overskuelige ikoner, der fortæller, at du her kan vælge mellem foto, video, musik og sågar radio. Den har berøringsfølsomme knapper gemt i bunden af selve rammen, men de fleste vil nok bruge den medfølgende fjernbetjening, der ganske praktisk har de samme ikoner, som vises i menuen. Så kan du let navigere rundt mellem de mange funktioner. Den har også kalender med alarm.

Menuen er let at finde rundt i og reagerer hurtigt. Der er naturligvis kortlæser samt hele 2 GB indbygget hukommelse, og det er lidt af en rekord og faktisk rigtig praktisk, når den nu også kan afspille video.

Når den viser video, vil du opleve en god billedkvalitet, som kører fint og glidende. Som billedramme vil du nyde de fine billeder og mange forskellige overgange, som den veksler imellem. Billedkvaliteten er høj. Der er masser af lys, og kombineret med den meget høje kontrast står de digitale billeder klare og detaljerede både på afstand og i omgivende sollys.

Højttaleren er god nok til radioavisen, men egner sig bestemt ikke til musik. Lyden er lidt for skinger og bliver hurtigt anstrengende at lytte på i længden.

Transcends digitale fotoramme er spækket med gode og brugervenlige funktioner, har en enorm mængde intern hukommelse og kan afspille video, lyd og radio. Og så er den oven i købet rigtig god til det meste. Mest imponerende er dog, at man kan få så mange fine funktioner til så lav en pris af sølle 750 kroner.

Fakta
  • Høj billedkvalitet

  • Mange gode funktioner

  • Lav pris

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
DRM-fri musik i 2008

DRM-fri musik i 2008

I løbet af 2008 forventer TDC at sælge mp3-musik uden kopibeskyttelsen DRM på nettet. Dermed følger selskabet udmeldinger fra de fire største pladeselskaber.

Læs mere

Laptop-Glider

Laptop-Glider

Laptop-Glider er den utraditionelle og lidt omstændelige løsning på et overfyldt skrivebord.

Læs mere

Free Loader

Free Loader

Når det virker, er det suverænt, men vi kunne fx ikke oplade en LG-mobiltelefon.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her